ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Tripadvisor: H Κρήτη δεύτερος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για φαγητό!

Tους καλύτερους προορισμούς για το 2023 έδωσε στη δημοσιότητα το Tripadvisor, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών-χρηστών της πλατφόρμας.

Για ακόμη μια χρονιά, τα ελληνικά νησιά είχαν την τιμητική τους στα βραβεία Travellers’ Choice του Tripadvisor. Μεγάλη είναι η διάκριση για την Κρήτη, η οποία αναδείχθηκε ως ο δεύτερος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για φαγητό, ενώ κατέκτησε την 7η θέση στη γενική λίστα με τους 25 πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως, αφήνοντας πίσω της αρκετές διάσημες πόλεις και νησιά.

Η Κρήτη βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών της πλατφόρμας. Φέτος, μάλιστα, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη λίστα με τους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Ένα βασικό κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρει η Κρήτη είναι χωρίς αμφιβολία η κουζίνα της, η οποία είναι γνωστή παγκοσμίως. Τα λιτά φαγητά που θα γευτείτε στις ταβέρνες του νησιού είναι μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία. Από το διάσημο ελαιόλαδο και την πιστοποιημένη γραβιέρα μέχρι το πεντανόστιμο κρέας και τη μεθυστική τσικουδιά, τα προϊόντα της κρητικής γης είναι απλά μοναδικά.

Αν το καλό φαγητό αποτελεί για εσάς προτεραιότητα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στη λίστα με τους 10 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για καλοφαγάδες, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών του Tripadvisor: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Destinations-cFood