ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΔΙΣΚΟΙ

Βασίλης Καρράς: «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο» – Νέο cd!

βασίλης καρράς βορά νότοΟ Βασίλης Καρράς κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά αλλά ταυτόχρονα και αυτό που μας έχει συνηθίσει για παραπάνω από 30 χρόνια.

Ετοίμασε και μας παρουσιάζει ένα album γεμάτο επιτυχίες. Ένα album με 11 αμιγώς λαϊκά τραγούδια που θα τραγουδηθούν και θα αγαπηθούν.     

Ο Βασίλης Καρράς καταφέρνει να είναι κλασσικός και πιο σημερινός από ποτέ. Έχοντας στο πλευρό του τα τραγούδια που έγραψαν για την φωνή του καταξιωμένοι και σταθεροί συνεργάτες του, αλλά και νέοι δημιουργοί. Τις μουσικές έχουν γράψει οι : Γαβριήλ Γαβριήλογλου, Βασίλης Δαραμούσκας, Λευτέρης Κιντάτος, Αρμάν Κιρέν, Γιώργος Μουκίδης, Νίκος Ξαρχάκος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος Μάκης Σεβίλογλου και τους στίχους οι:  Λευτέρης Κιντάτος, Γιώργος Κορδέλλας, Γιάννης Μαλλιάς, Γιώργος Μουκίδης, Νίκος Ξαρχάκος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ενώ κάποια από τα τραγούδια έχει γράψει ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς.

«Και Μαζί και χώρια» το τραγούδι που έγραψαν ο Γαβριήλ Γαβριήλογλου την μουσική και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς τους στίχους, αποτελεί το πρώτο single και την πρώτη πολύ μεγάλη επιτυχία από το καινούριο album  «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο». Έρχονται πολλές ακόμα!

Καλή Ακρόαση.