Ο Νίκος Βετούλας σχολίασε τη νίκη του Ρεθύμνου επί του Πανιωνίου και συνεχάρη τους παίκτες του για το… γλυκό φινάλε στη σεζόν.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι: «Ευχαριστώ τον κόουτς (σ.σ. Αλεξανδρή) για τα καλά του λόγια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την παραμονή του στην κατηγορία και ιδιαίτερα στον κόουτς που ανέλαβε ένα δύσκολο έργο. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και ότι η ομάδα τους έμεινε στην κατηγορία και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Από εκεί και πέρα, στο σημερινό ματς μπήκαμε με διάθεση να παίξουμε και να κερδίσουμε. Δε θέλαμε να είμαστε χωρίς νεύρο. Κερδίσαμε δίκαια. Είχαν συμμετοχή όλα τα παιδιά και βοήθησαν να τελειώσει αυτή η δύσκολη χρονιά με έναν γλυκό τρόπο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Στο τακτικό κομμάτι αφήσαμε τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός στο λόου πόστ, που ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός. Δε θέλαμε να μας βάλουν σουτ από την περιφέρεια για να μην ανοίξουν το ματς επιθετικά, αφού ξέραμε ότι είχε χαμηλό μ.ο. στην επίθεση. Στη δική μας επίθεση θέλαμε να χτυπήσουμε τα αργά πόδια του Κράβιτς που στο πικ εν ρολ πήραμε κάποια λέι απ, έξτρα πάσες και σουτ και αυτό φάνηκε και από τα 12 τρίποντα που πετύχαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά».