ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Βγήκαν τα ζευγάρια του Final 4 που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο

Βόλεϋ κλήρωση Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η κλήρωση των final four των Κυπέλλων ανδρών και γυναικών. Στους ημιτελικούς αγώνες των ανδρών θα αναμετρηθούν Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής.

Το final four θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο στις 23 και 24 Μαρτίου.

Στις γυναίκες θα συναντηθούν στα ημιτελικά Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Το final four των γυναικών θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη στις 12-13 Απριλίου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας δήλωσε:

«Φτάσαμε στην τελευταία κλήρωση του Κυπέλλου, που ήταν διαφορετικό από τα άλλα χρόνια. Με ομάδες από τις Ενώσεις να διακρίνονται και τις μικρές πόλεις να φιλοξενούν μεγάλες ομάδες. Με τη βοήθεια τη δικιά σας, των αθλητών και των τοπικών φορέων, θα κάνουμε τα πάντα για να είναι καλύτερα του χρόνου.

Το final four των ανδρών θα γίνει στο Ρέθυμνο και αυτό των γυναικών στη Σαντορίνη. Όπως θα βγουν τα ζευγάρια από την κλήρωση θα είναι και η σειρά των ημιτελικών αγώνων. Ξέρω πως είναι πρόβλημα το οικονομικό, αλλά μετά από ενέργειεες του κ. Ψαρουδάκη θα υπάρξει 50% έκπτωση στα καράβια και στην πόλη του Ρεθύμνου είναι όλα καλυμμένα.

Να πούμε και ένα ευχαριστώ στη Nova που είναι σήμερα μαζί μας και θα είναι και στα δύο final four και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους».