ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Βιωματικές ημερίδες στο Δήμο Αμαρίου για την ανάπτυξη δεξιοτήτων μαγειρικής και αρτοποιίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι δύο βιωματικές ημερίδες που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρίου, με θέμα με την ανάπτυξη δεξιοτήτων μαγειρικής και αρτοποιίας για την ορθή χρήση των προϊόντων του προγράμματος για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Κεντρικός ομιλητής των εκδηλώσεων, οι οποίες έλαβαν χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρίου στην Αγία Φωτεινή, υπήρξε ο Λέκτορας του Τμήματος Διοίκησης και Τουρισμού κ. Γεώργιος Απλαδάς, με τις βιωματικές ημερίδες να παρακολουθούν ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, δημότες του Δήμου Αμαρίου, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αποστόλων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπάλληλοι του Δήμου Αμαρίου και εργαζόμενοι των δομών «Βοήθεια στο σπίτι».

Με την ολοκλήρωση των δράσεων, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αμαρίου για θέματα Υγείας και Πρόνοιας κ. Μανώλης Ψαρουδάκης, αφού ευχαρίστησε τους συνολικά όσους βοήθησαν στην υλοποίηση των εργαστηρίων, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που έχει στη διάθεση του, για την προώθηση θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία και την πρόνοια, κάνοντας, παράλληλα, αναφορά στις εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές δράσεις, καθώς και στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και προληπτικής ιατρικής που λαμβάνουν χώρα είτε από τις δομές του Δήμου Αμαρίου, είτε με την υποστήριξη του.