ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Βιωματικό σεμινάριο στο Ρέθυμνο για την έμφυλη βία

Στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας και αλληλεπίδρασης των κοινωνικών δομών του Δήμου Ρεθύμνης με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας προγραμματίζει την υλοποίηση βιωματικού σεμιναρίου σε φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικές παρουσιάσεις, βιωματικές ασκήσεις, συζήτηση και αξιολόγηση, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των ατόμων σε θέματα έμφυλης βίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο Σπίτι του Πολιτισμού και ώρα 10.00-13.00. Λόγω του βιωματικού του χαρακτήρα, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. Πιο συγκεκριμένα, η ολιγομελής ομάδα των φοιτητριών /τών που θα λάβουν μέρος στο σεμινάριο, δεν θα υπερβαίνει τα 15 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενες/μενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00- 14.00, στο τηλ : 2831056607.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα και τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας προσκαλούν τις /τους φοιτήτριες /ές να επωφεληθούν από τη δυνατότητα που τους προσφέρεται, για να ενημερωθούν και να συνδράμουν τη συντονισμένη προσπάθεια διαχείρισης και εξάλειψης της έμφυλης βίας, σε όλες της τις εκφράσεις.