ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Βράβευση της ακτής του Ξενοδοχείου Αquila Rithymna Beach με Γαλάζια Σημαία

Το ξενοδοχείο Rithymna Beach μέλος της αλυσίδας Aquila Hotels & Resorts κατέκτησε για 21 συνεχόμενη χρονιά την «Γαλάζια Σημαία» σύμβολο οικολογικής ποιότητας των υδάτων της ακτής του ξενοδοχείου.

Η απονομή της Γαλάζιας Σημαίας στο Aquila Rithymna Beach για το έτος 2017 συμβολίζει την άρτια οργάνωση της ακτής, στην οποία τηρούνται αυστηρώς όλα τα απαιτούμενα κριτήρια καθαριότητας και προστασίας του Παράκτιου και Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, όπως αυτά έχουν θεσπιστεί από την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

rithymna-blu-flag-17- (2)Η καθιερωμένη τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου, παρουσία της Διευθύνσεως, μελών του προσωπικού, της Οικολογικής ομάδας του ξενοδοχείου Aquila ECO TEAM, καθώς και μελών του Συλλόγου για την Προστασία της Θαλάσσιας χελώνας “Αρχέλων”.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης πλήθος νέων, αλλά και επαναλαμβανόμενων επισκεπτών και φίλων του ξενοδοχείου, ενώ σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε ένα δροσερό κοκτέιλ σε εορταστική ατμόσφαιρα.

rithymna-blu-flag-17- (3)Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aquila Hotels & Resorts έχει ως στόχο να συμβάλει θετικά στην προστασία και τη διατήρηση του περιβάλλοντος αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες δράσεις σε τοπικό, περιβαλλοντικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Με πρώτιστο μέλημα το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία η αλυσίδα υπηρετεί πιστά την δέσμευση της για την προστασία της πατρίδας μας, της γης και των ανθρώπων μας!