We do local: Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία…
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11:00 – 15:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Anek Lines στα Χανιά.
Θέματα – ομιλητές:
- TUI Care Foundation & Futouris e.V. Project: Κρήτη | βήματα προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό 2017-2019
Σωτήρης Δ. Μπαμπαγιούρης – Πρόεδρος, LOCAL FOOD EXPERTS sce – TUI
Care Foundation & Futouris e.V. Project Team member - Ξενοδοχεία, Γαστρονομία & Μάρκετινγκ – Η γαστρονομία των ξενοδοχείων ως ένα εργαλείο Μάρκετινγκ για την ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας και την προσέλκυση νέων επισκεπτών
Λευτέρης Καραταράκης – Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος, Καραταράκης ΑΕ - Lyrarakis Wines/ Delights of Crete – Eταιρείες που συμβάλλουν προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό
Γιώργος Λυραράκης – Πρόεδρος, Lyrarakis Wines / Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης – Διευθύνων Σύμβουλος, Μύλοι Κρήτης - Ελληνικό Πρωινό – Tο κλειδί στη φιλοξενία
Δρ. Αλέξιος Πατάπιος Κόντης – Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Ελληνικού - We do local – Πιστοποιητικό εντοπιότητας τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων
Μαριγιάννα Χαλκιαδάκη – Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προώθησης του We do local
Απόστολος Κορτέσης – Υπεύθυνος πιστοποιήσεων Cosmocert SA
Υπό την Αιγίδα: ΣΕΤΕ, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας. Χορηγός: ΑΝΕΚ Lines.