ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

We do local: Ημερίδα με θέμα “Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία”

We do local: Όταν η παράδοση συναντά τη φιλοξενία…

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11:00 – 15:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Anek Lines στα Χανιά.

Θέματα – ομιλητές:

  • TUI Care Foundation & Futouris e.V. Project: Κρήτη | βήματα προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό 2017-2019
    Σωτήρης Δ. Μπαμπαγιούρης – Πρόεδρος, LOCAL FOOD EXPERTS sce – TUI
    Care Foundation & Futouris e.V. Project Team member
  • Ξενοδοχεία, Γαστρονομία & Μάρκετινγκ – Η γαστρονομία των ξενοδοχείων ως ένα εργαλείο Μάρκετινγκ για την ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας και την προσέλκυση νέων επισκεπτών
    Λευτέρης Καραταράκης – Πρόεδρος/Διευθύνων Σύμβουλος, Καραταράκης ΑΕ
  • Lyrarakis Wines/ Delights of Crete – Eταιρείες που συμβάλλουν προς ένα βιώσιμο διατροφικό προορισμό
    Γιώργος Λυραράκης – Πρόεδρος, Lyrarakis Wines / Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης – Διευθύνων Σύμβουλος, Μύλοι Κρήτης
  • Ελληνικό Πρωινό – Tο κλειδί στη φιλοξενία
    Δρ. Αλέξιος Πατάπιος Κόντης – Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Ελληνικού
  • We do local – Πιστοποιητικό εντοπιότητας τουριστικών καταλυμάτων και πλοίων
    Μαριγιάννα Χαλκιαδάκη – Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προώθησης του We do local
    Απόστολος Κορτέσης – Υπεύθυνος πιστοποιήσεων Cosmocert SA

Υπό την Αιγίδα: ΣΕΤΕ, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας. Χορηγός: ΑΝΕΚ Lines.