ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Wines @ Fortezza: Έκθεση κρητικού κρασιού στο Ρέθυμνο!

Το φρούριο Φορτέτζα ανοίγει ξανά τις πόρτες του για μια βραδιά αφιερωμένη στον Κρητικό Αμπελώνα!

Για τρίτη χρονιά ο Δήμος Ρεθύμνης και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, διοργανώνουν την Παρασκευή 21 Ιουνίου μία βραδιά αφιερωμένη στον Κρητικό Αμπελώνα.

Στην εκδήλωση γευσιγνωσίας Wines of Crete @ Fortezza που θα λάβει χώρα στο Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο, οινόφιλοι αλλά και επαγγελματίες του οίνου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επώνυμο, εμφιαλωμένο κρητικό κρασί από 22 οινοποιεία μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους πίσω από την «ετικέτα». Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και το τυροκομείο με το σήμα “κρήτη” Γαλένι – ΑΦΟΙ Ζερβού ΟΕ, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν ποιοτικά κρητικά τυριά.

Το ωράριο της έκθεσης θα είναι: 19:30 με 23:00

Χορηγοί: ΑΣΤΡΟΝ Χημικά, Packsystems, Airocide, S/M Παπαδάκης, Crete Wine Escapes, e-παιθρος και Κάβα Οινοχόος – Νερό Σαμαριά.

Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Ρεθύμνης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης & της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης.

Τιμή εισόδου: 10€ (συμπεριλαμβάνεται ποτήρι γευσιγνωσίας).