ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει ο νέος κύκλος μαθημάτων στο Studio “The Garage”

Το Studio The Garage, με σεβασμό στην τέχνη και στον άνθρωπο ξεκινά από τον Οκτώβρη τους κύκλους των μαθημάτων του για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Στόχος μας είναι πάντα η προσέγγιση της θεατρικής τέχνης σε όλους τους τομείς της, η επαφή με τον μαγικό κόσμο αυτής και η επιμέρους εκπαίδευση στα εργαλεία της.

Πιστεύοντας πως οι σπουδαστές πρέπει να έρχονται σε επαφή με περισσότερες από μία μεθόδους και απόψεις, στο The Garage, ο κάθε σπουδαστής έχει την δυνατότητα να σπουδάσει επιλέγοντας ο ίδιος το δάσκαλο του, ανάλογα με τις ανάγκες, αλλά και την επιθυμία του.
Θα προσφερθούν μαθήματα: υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, ορθοφωνίας, τραγουδιού, κίνησης, δημιουργικής γραφής, δραματολογίας, προετοιμασίας για δραματικές σχολές.
Τα μαθήματα απευθύνονται και σε αρχάριους, αλλά και όσους θέλουν να προχωρήσουν περισσότερο την εκπαίδευσή τους στο χώρο του θεάτρου, και φυσικά να εργαστούν στο θέατρο.

Επιπλέον φέτος το The Garage θα ανοίξει τις πόρτες και σε όλους εκείνους που επιθυμούν να στηρίξουν το σώμα, τη φωνή και την αναπνοή τους με μαθήματα όπως θεραπευτική αναπνοή, θεραπευτική κίνηση, συμβουλευτική αρμονίας σώματος, αναπνοής και διατροφής.

Πληροφορίες και εγγραφές από τις 15 Σεπτεμβρίου.
Έναρξη μαθημάτων 15 Οκτωβρίου.
Τηλέφωνο: 6932492752

Προσοχή: Το The Garage θα λειτουργήσει αυστηρά σύμφωνα με τις τρέχουσες οδηγίες του ΥΠΠΟΑ για τις δομές εκπαίδευσης. Συχνές απολυμάνσεις, μάσκες απαραίτητες στους κοινόχρηστους χώρους, ιδιαίτερα μαθήματα όπου επιβάλλεται, μικρά γκρουπ ατόμων και πραγματική προσοχή στις αποστάσεις και στην προστασία των ανθρώπων γύρω μας για να μείνουμε υγιείς, δημιουργικοί και covid-free!