Ξεκινάει ο υβριδικός σταθμός του Φράγματος Ποταμών!

Υπεγράφη η απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων αναφορικά με τον υβριδικό σταθμό του Φράγματος Ποταμών Ρεθύμνου, από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αλλά και τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης, πρόκειται για έργο υψίστης σημασίας ενώ την ικανοποίηση του για τις θετικές εξελίξεις, εκφράζει και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννη.

«Η κυβέρνηση θα υποστηρίξει έμπρακτα κάθε σημαντικό έργο που παρέχει ουσιαστικές αναπτυξιακές προοπτικές για την Κρήτη και τους κατοίκους της», τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης για την απόφαση η οποία αναμένεται τις επόμενες μέρες να κοινοποιηθεί στον ανάδοχο.

«Η υπογραφή της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων, αναφορικά με τον υβριδικό σταθμό του Φράγματος Ποταμών, αποτελεί μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί. Η κυβέρνηση προτίθεται να υποστηρίξει έμπρακτα κάθε σημαντικό έργο που θα παρέχει ουσιαστικές αναπτυξιακές προοπτικές για την Κρήτη και τους κατοίκους της», επισήμανε ο κ. Κεφαλογιάννης.