ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Παραδοσιακό Σύλλογο Ερωφίλη

σύλλογος ερωφίλη Σχολή χορού και κρητικών μουσικών οργάνων στο Ρέθυμνο. Διδάσκονται όλοι οι κρητικοί χοροί, αλλά και χοροί από την υπόλοιπη Ελλάδα. Εγγραφές κάθε απόγευμα μετά τις 18:00.

Διδάσκουν: Γιάννης και Πόπη Κρυοβρυσανάκη.

Η σχολή χορού της Ερωφίλης βρίσκεται στο Ρέθυμνο, στην Καποδιστρίου 33 (περιοχή Καλλιθέα). Σχολές επίσης λειτουργούν σε Ατσιπόπουλο και Σταυρωμένου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28310 57501 και 6973 888355.

Λίγα λόγια το Σύλλογο “Ερωφίλη”

O παραδοσιακός Σύλλογος “Ερωφίλη” ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 από νέους ανθρώπους με σκοπό την καλλιέργεια και την προβολή της παράδοσης του τόπου, ιδίως της μουσικοχορευτικής κρητικής παράδοσης και την συνέχεια και εξέλιξη αυτής μέσα από τις νέες γενιές.

Διατηρεί χορευτικές ομάδες μικρών εφήβων και μεγάλων χορευτών, οι οποίες συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, προβολές, και σε δρώμενα σχετικά με την παράδοση της Κρήτης. Συμμετέχει στην έρευνα σχετικά με την διάσωση και ανάδειξη παλαιών και ξεχασμένων κρητικών χορών και διαθέτει τμήματα εκμάθησης κρητικών παραδοσιακών οργάνων και τραγουδιού.

Δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία Ρεθύμνου και διαθέτει τράπεζα αίματος. Ο Παραδοσιακός Σύλλογος Ερωφίλη έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και σε διάφορες εκδηλώσεις του εξωτερικού για την προβολή της κρητικής μας παράδοσης.

σχολή χορού στο Ρέθυμνο. Συρτός, πεντοζάλης, καστρινός, σούστα, πηδηχτός, κατσαμπαδιανός, μαλεβιζιώτης

Δείτε που βρίσκονται οι Σχολές μας