ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ με τον Βαγγέλη Λιοδάκη

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε και φέτος στο θεατρικό εργαστήρι ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ, με τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και καλλιτεχνικό διευθυντή της ανώτερης δραματικής σχολής ΝΟΤΟΣ, Βαγγέλη Λιοδάκη.

Ο Βαγγέλης Λιοδάκης, είναι απόφοιτος της «Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης» του Ωδείου Αθηνών κι εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός από το 1983, με σημαντική εμπειρία στο Θέατρο (πάνω από 50 θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό), στον Κινηματογράφο, στην Τηλεόραση, στην Αφήγηση, στο Ραδιόφωνο, στη Διαφήμιση, αλλά και στην Εμψύχωση και Σκηνοθεσία Θεατρικών Ομάδων.
Το 2018 δημιούργησε τη θεατρική ομάδα ΧΩΡΑφΙ στο Ρέθυμνο, όπου παίζει και σκηνοθετεί.

Αναλυτικό Βιογραφικό του Βαγγέλη Λιοδάκη μπορείτε να βρείτε εδώ: https://bit.ly/3F730Cn

Τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ απευθύνονται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, σε όλους όσους θέλουν να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν βαθύτερα μέρη του εαυτού τους μέσω της Τέχνης του Θεάτρου, να βελτιώσουν τα εκφραστικά τους μέσα και να διευρύνουν τις υποκριτικές τους ικανότητες.

Στα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ θα μυούμαστε βαθύτερα στην Υποκριτική Τέχνη, με εφαρμογή διαφορετικών θεατρικών μεθόδων, προσαρμοσμένες κάθε φορά στις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Στοιχεία Ορθοφωνίας, Σκηνικής Παρουσίας και Κίνησης, Αυτοσχεδιασμός, Ψυχοσωματικές διαδικασίες για το χτίσιμο του Χαρακτήρα και την εμβάθυνση στο Ρόλο, Μονόλογοι και τρόποι προσέγγισης τους, Ανακάλυψη του «θησαυρού» των κειμένων, είναι μερικά από τα θέματα στα οποία θα ασχοληθούν οι συμμετέχοντες.

Ο Βαγγέλης Λιοδάκης προσφέρει επίσης ιδιαίτερα μαθήματα προετοιμασίας σε υποψήφιους δραματικών σχολών.

Έναρξη: Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, στις 19:00. Εγγραφές πραγματοποιούνται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στις 19:00.
ΧΩΡΑφΙ: Κονδυλάκη 10, Ρέθυμνο
Η τοποθεσία στο googlemaps: https://bit.ly/2ECruE9

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλ. 6977 404305