ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του AO Ψηλορείτη με τεχνική διευθυντή τον Φίλιππο Μουρτζανό

Η νέα εποχή του ΑΟ Ψηλορείτη ξεκίνησε με την ελπίδα πως θα είναι ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη… Για αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας επέλεξε ένα δικό τους παιδί και ένα από τους πλέον φιλόδοξους, εργατικούς και άρτια εκπαιδευμένους προπονητές του Ρεθύμνου ώστε να ηγηθεί στην λειτουργία της Ακαδημίας του συλλόγου.

Ο Φίλιππος Μουρτζανός όπως έχει ανακοινωθεί είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ψηλορείτη, με τις εγγραφές να ξεκίνησαν και απευθύνονται σε Αμαριωτάκια 6-16 ετών για τα αγόρια και 6-12 ετών για τα κορίτσια, με την έναρξη των προπονήσεων να έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο «Μιχάλης Μαράκης» στον Φουρφουρά.

«Ο Α.Ο. Ψηλορείτης ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου. Αγόρια 6-16 ετών και κορίτσια 6-12 ετών μπορούν να ενταχθούν στα τμήματα μας, να προπονηθούν και να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομών, σε τουρνουά, όπως επίσης και σε διάφορες αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Η έναρξη των προπονήσεων έχει προγραμματιστεί στις 10 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο «Μιχάλης Μαράκης» στον Φουρφουρά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΨ.

Για το νέο αυτό εγχείρημα μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Φίλιππος Μουρτζανός δίνοντας το στίγμα του για την συνολική προσπάθεια η οποία ξεκινάει τις επόμενες ημέρες.

«Μία νέα προσπάθεια ξεκινά, νέα πρόκληση και για εμένα προσωπικά. Ευχαριστώ το Δ.Σ του Α.Ο. Ψηλορείτη, δίνοντας μου την ευκαιρία να ξαναβαδίσω μονοπάτια όπου έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα μου, πριν 25 χρόνια… Οι καιροί άλλαξαν, οι στόχοι αναθεωρήθηκαν, έχοντας πλέον τον ρόλο του οδηγού, στη νέα εποχή, η ευθύνη είναι μεγάλη… Βήμα-βήμα, με δουλειά και συνέπεια, όλοι μαζί, συνεργάτες, γονείς και φορείς του τόπου, με κοινό όραμα, και σκοπό, να πετύχουμε, μικρούς στόχους αρχικά, αλλά πολύ σημαντικούς για να βάλουμε γερά θεμέλια. Μέσα από την εκπαίδευση, θα πρωταγωνιστεί η διασκέδαση – χαρά του αθλήματος, με σωστή διαπαιδαγώγηση σε σαφή και σταθερά πρότυπα. Οι νίκες και οι αγωνιστικές διακρίσεις ας έρθουν αργότερα…. πολύ αργότερα….!!

Πρώτος μας στόχος, όσο το δυνατόν περισσότερα Αμαριώτικα παιδικά χαμόγελα στους πρόποδες του Ψηλορείτη μας, στο στάδιο μας, στην έδρα μας!!

Καλή σεζόν με υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο..!!».