ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του Δήμου Ρεθύμνου

Ξεκινούν οι αιτήσεις για φιλοξενία βρεφών και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ρεθύμνου.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

“Εν’ όψη των εγγραφών για τη νέα σχολική περίοδο 2018 – 2019 στους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς του Νομικού μας Προσώπου και προκειμένου να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια και δικαιοσύνη κατά την εγγραφή των παιδιών στις δομές μας συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνης (www.rethymno.gr) όπου απευθείας θα λαμβάνετε γνώση της μοριοδότησης σας.
Η αίτηση γίνεται στο όνομα της μητέρας ή του πατέρα σε περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας.

Προσοχή!

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να απευθύνονται στον Παιδικό ή Βρεφονηπιακό Σταθμό της 1ης επιλογής τους ή στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. (Καντανολέοντος 10, 74132 Ρέθυμνο – τηλ. 28310.20468) προκειμένου, με την βοήθεια των Προϊσταμένων & αρμοδίων υπαλλήλων, να συμπληρώνονται ορθά οι αιτήσεις τους.

Οι αιτήσεις επανεγγραφής υπάγονται στο σύστημα μοριοδότησης και συνεπώς οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και θα μοριοδοτούνται όπως μοριοδοτούνται και οι αιτήσεις εγγραφής.

Η περίοδος Υποβολής των αιτήσεων εγγραφής ξεκινάει από Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018. Εκπρόθεσμες αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές και σε όλη τη διάρκεια του έτους, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις και δεν εκκρεμούν εμπρόθεσμες αιτήσεις που δεν έχουν ικανοποιηθεί.

Στους Δημοτικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς θα φιλοξενηθούν βρέφη & νήπια γεννημένα από 01.01.2014 έως 30.03.2017″.