ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ξεκινούν οι προπονήσεις των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΑΟ Ρεθυμνιακού

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του ΑΟ Ρεθυμνιακού είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την έναρξη των προπονήσεων της ποδοσφαιρικής σεζόν 2021-2022.

Μια σεζόν που θα είναι αφιερωμένη στην γαλούχηση  των λιλιπούτιων αθλητών και  την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών εκπαίδευσης από  διπλωματούχους, έμπειρους και καταξιωμένους Προπονητές-Παιδαγωγούς.  Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν στο Στάδιο Ρεθύμνου(Σοχώρα) την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.  

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα μπορούν οι αθλητές των Ακαδημιών μας αλλά και νέοι που θα θέλανε να ενταχθούν στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΑΟ Ρεθυμνιακού να απευθυνθούν στην Γραμματεία  του συλλόγου Κα Στέλλα Τζανουδάκη στο τηλέφωνο Κιν. 6945756145.

Επίσης θα θέλαμε να προσκαλούσαμε όλα τα παιδιά (και όχι μόνο) να παρακολουθήσουν δωρεάν  το υψηλού επιπέδου θέαμα και το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΤΕΝΙΣ ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη από της 1 έως 5 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 20:00-22:00.

Τις ημέρες της διεξαγωγής του 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΤΕΝΙΣ ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ(1 έως 5 Σεπτεμβρίου) στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη θα λειτουργήσει και η γραμματεία των Ακαδημιών μας με πληροφορίες και  εγγραφές.

Υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής UEFA A’ Κος Ναπολέων Σκουλούδης Κιν. 6975907754