ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεμούδιασμα… και φιλική νίκη (2-0) για τον ΑΟΝ Αστέρα

Την ευκαιρία για ξεμούδιασμα από την επίπονη προετοιμασία είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΝ Αστέρα στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟ Ποσειδών (ομάδα Α’ ΕΠΣΡ) στην Σοχώρα, του οποίου επιβλήθηκαν με 2-0.

Ο Ηλίας Ασπρομάτης είχε την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, 4 ημέρες πριν από τον αγώνα Super Cup της Κυριακής με τον Τάλως Μελιδονίου, απέναντι σε μια άλλη ομάδα Α’ κατηγορίας τοπικού.

Στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν οι Ψυχουντάκης, Βελονάκης για προληπτικούς λόγους. Η ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα άνοιξε το σκορ στο 34’ με πλασέ του Ρηγάκη μετά από ασίστ του Μπουρνέλη, ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε στο 1ο λεπτό της επανάληψης (41’) με πλασέ του Μαρτσάκη μετά από πάσα του Δημήτρη.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Πετρίδης (41’ Κασσέλας), Μαραθιανός (60’ Κούρο), Παντελακάκης (49’ Τζαγκαράκης), Αντωνόπουλος (49’ Αντωνόπουλος), Γερωνυμάκης (41’ Α. Κλειδής), Σιόρε (53’ Σαρρής), Ρότζεν (53’ Δρανδάκης), Καψαλάκης (41’ Δημήτρη), Μπουρνέλης (41’ Μαρτσάκης), Ρηγάκης (60’ Γ. Τάκα).