ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με το συνδυασμό του Παντελή Μουρτζανού ο Αναστάσιος Κουτελιδάκης

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Αναστάσιου Κουτελιδάκη από το Γερακάρι, ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με την παράταξη «ΑΜΑΡΙ Νέα Πορεία», προχώρησε το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Αμαρίου και εκ νέου υποψήφιος κ. Παντελής Μουρτζανός.

Ο κ. Κουτελιδάκης, είναι γεννημένος το 1959 και ζει μόνιμα, μαζί με την γυναίκα του Γεωργία στο Γερακάρι, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.  Κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Γερακαρίου, ενώ ως γνώστης των τοπικών θεμάτων στον τομέα της ύδρευσης – άρδευσης – αποχέτευσης, έχει εργαστεί στην αντίστοιχη υπηρεσία του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Συβρίτου και μετέπειτα του Δήμου Αμαρίου.

Με την δημοσιοποίηση της υποψηφιότητα του κ. Κουτελιδάκη, ο αριθμός των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα από τον κ. Μουρτζανό, ανέρχεται συνολικά στους 38, ενώ αντίστοιχα έχουν ήδη ανακοινωθεί τα πρώτα 53 ονόματα υποψήφιων Κοινοτικών Συμβούλων.

Όπως επισημάνθηκε, οι ανακοινώσεις νέων υποψηφιοτήτων, τόσο για το κεντρικό, όσο και για τα τοπικά ψηφοδέλτια των Κοινοτήτων, θα συνεχιστούν μέχρι και το τέλος του Αυγούστου, καθώς ολοκληρώνεται σταδιακά η σύνθεση του ψηφοδελτίου με το οποίο ο κ. Μουρτζανός θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.