ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Υποψήφιος στο πλευρό του Δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη, ο Κώστας Φάλαγγας

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα θέσει την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ο Κώστας Φάλαγγας, στο πλευρό του Δημάρχου Ρεθύμνου Γιώργη Μαρινάκη και το συνδυασμό της Νέας Αντίληψης.

Ο Κώστας Φάλαγγας είναι Ρεθύμνιος και παντρεμένος με την Κοραλία Σταυρουλάκη. Έχει μια κόρη και δύο γιους. Είναι Ξενοδόχος και συνιδιοκτήτης, με την μέντορα μητέρα του και ιδρυτή Μαρία Πωλογεώργη, του Bali Paradise Hotel στο Μπαλί Ρεθύμνου. Επίσης είναι σύμβουλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων (Kostas Falangas Hotel Consulting), και τελειόφοιτος της Glion Ελβετίας.

Ομιλεί 5 ξένες γλώσσες και γνωρίζει εξαιρετικά το ξενοδοχειακό management και το τουριστικό αντικείμενο σε όλο τους το φάσμα. Στον ελεύθερο χρόνο ζωγραφίζει και τραγουδάει ριζίτικο, αλλά κυρίως φροντίζει να είναι παρών κοντά στην οικογένεια και τα παιδιά του με ποιοτικό χρόνο.

Θα χαρεί να λάβει τις προτάσεις των δημοτών, τις απόψεις, και τις ιδέες ιδιαιτέρως στον τομέα του Τουρισμού, διότι οι ομάδες πάνε μπροστά τον πολιτισμό, τη γνώση και την πραγματοποίηση των σωστών σχεδίων για όλους. Στόχος του είναι να προσφέρει στα κοινά του Δήμου, με όλες τις δυνάμεις και τις γνώσεις του, ότι χρήσιμο και αναγκαίο για το Ρέθυμνο. Σας ευχαριστεί πολύ για τη στήριξή του.