Ζαχαριάς Ζαχαριουδάκης: Ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος στην Π.Ε. Ρεθύμνου (28 ετών)!

Φίλες και Φίλοι,

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και στήριξαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό του Κώστα κουτελιδακη ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΜΑΡΙΟΥ.

Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα Κουτελιδακη για την αμέριστη εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου από την πρώτη στιγμή. Δώσαμε έναν ξεχωριστό αγώνα αξιοπρέπειας, ήθους και ποιότητας. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι σαφές, ωστόσο οι προσδοκίες που δημιουργούν οι θεσμικές θέσεις, μας υποχρεώνουν να δουλέψουμε όλοι μαζί, για όλους, με αμείωτη ένταση ώστε να κάνουμε τις διεκδικήσεις μας πράξη, μακριά από αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα.

Σε μια εξαιρετικά ετερόκλητη, δύσκολη και πολύπαθη επαρχία κάθε ψήφος αποτελεί για εμένα πολύτιμο δώρο εμπιστοσύνης, εκτίμησης αλλά και τεράστιας ευθύνης.

Θα συνεχίσω λοιπόν με πείσμα, δίχως εκπτώσεις και συμβιβασμούς, τον αγώνα που ξεκίνησα τόσους μήνες τώρα ώστε μαζί με την παράταξη μου να προσφέρω στο Αμαρι, και σε ολόκληρο το Ρέθυμνο όλα όσα μας αξίζουν, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.

Με εκτίμηση, Ζαχαριας Ζαχαριουδακης
νέος δημοτικός σύμβουλος Αμαρίου