ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ζιάγκος: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό» – Το Ρέθυμνο υποδέχεται τον Κολοσσό για το Κύπελλο Ελλάδος

Το Ρέθυμνο Cretan Kings είναι πανέτοιμο για να υποδεχθεί τον Κολοσσό H HOTELS στο «Μελίνα Μερκούρη» (6/11, 17.00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νικητής θα πάρει το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, με τον επόμενο αγώνα να είναι προγραμματισμένος το Σάββατο στις 18.00 κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για τον αγώνα απέναντι στον Κολοσσό H HOTELS, όπου αναφέρθηκε στα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του για να πάρουν τη νίκη.

«Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που διαθέτει παίκτες που συνδυάζουν ποιότητα και εμπειρία. Είναι μία ομάδα ρυθμού, με τη δυνατότητα να σημαδεύει και να παίρνει σκορ μέσα από πολλές και διαφορετικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Προτεραιότητα για μας είναι ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού κυρίως μέσα από τον περιορισμό των λαθών μας μπροστά, τις καλές επιστροφές και τον έλεγχο των ριμπάουντ».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου όπως τόνισε οι νίκες που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής βοηθούν στον ψυχολογικό τομέα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. «Κυρίαρχη, πρωταρχική και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Οι αγώνες του Κυπέλλου μέχρι στιγμής έρχονται σε χρονικές στιγμές που η ομάδα παίρνει μέσα από τις νίκες “ενέσεις” ψυχολογίας που τονώνουν την αυτοπεποίθηση μας και μας βοηθούν για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».