Ζιάγκος: «Να καλύψουμε τα προβλήματα μας τώρα που είναι νωρίς και μπορούμε να τα διορθώσουμε»

Το Ρέθυμνο δεν τα κατάφερε κόντρα στο Περιστέρι και υπέστη τη δεύτερη του ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, τόνισε ότι είδαν τα στοιχεία που πρέπει να διορθωθούν τώρα που είναι ακόμα αρχή της σεζόν.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΙΑΓΚΟΣ: «Με βάση τους αριθμούς, πληρώσαμε το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και τη νωθρότητα που ξεκινήσαμε το παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Υπήρξε αντίδραση στο β’ μέρος και αυτό πιστώνεται στα παιδιά και αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί θέλουμε να βλέπουμε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Από την άλλη μεριά, είναι ένα ακόμα παιχνίδι με κοινά γνωρίσματα από την ήττα της πρεμιέρας. Κατά τη γνώμη μας αναδεικνύει και τις αδυναμίες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, τις οποίες τις εντοπίζουμε στο κομμάτι της δημιουργικότητας, στο κομμάτι της ατομικής πρωτοβουλίας και στη συνθήκη του να δημιουργήσουμε το δικό μας σουτ σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και στο παιχνίδι της απομόνωσης. Το 3ο και σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην αθλητικότητα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνονται μάχες προσωπικών επαφών και που φαινόμαστε πιο αργοί, πιο νωθροί και πιο αδύναμοι από τον αντίπαλο. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη, τα κοινά χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο ήρθαν οι 2 ήττες, εμείς τα δεχόμαστε ως στοιχεία που μας βοηθάνε να καλύψουμε τα προβλήματα μας τώρα που είναι νωρίς και μπορούμε να τα διορθώσουμε».

ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου γιατί μία ομάδα για να μπορεί να αποδώσει καλά χρειάζονται όλοι. Σήμερα είχαμε μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Σε γενικές γραμμές δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά και κακά τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Δυστυχώς αρχίσαμε πολύ νωρίς φέτος το πρωτάθλημα και οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και είναι δύσκολο να βρεθούν οι αυτοματισμοί αμυντικά και επιθετικά.
Εμείς ξεκινάμε τη μεθεπόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και ευελπιστούμε να δουλέψουμε κάποια πράγματα στο μικρό χρονικό διάστημα που έχουμε και μετά να βρούμε τον ρυθμό μας επιθετικά και αμυντικά και μέσα από τα παιχνίδια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου Cretan Kings για την προσπάθεια και τη φιλοξενία. Εύχομαι καλή συνέχεια».