ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ζωγράφου: Άνδρας μαχαίρωσε τέσσερις περαστικούς!


Ένας 54χρονος άνδρας που είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο, επιτέθηκε με ματσέτα σε περαστικούς και τραυμάτισε τέσσερα άτομα στου Ζωγράφου. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία μέσα στο σπίτι του.

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου, με τέσσερις τραυματίες επί της οδού Κουσίδη στον αριθμό 53.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας κρατώντας ματσέτα, επιτέθηκε σε περαστικούς και τραυμάτισε τέσσερα άτομα. Πρόκειται για Έλληνα 54 ετών, είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν από τις 12-12-2020.

Ο δράστης στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του επί της οδού Μακρυγιάννη, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία μέσα στο σπίτι. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στην οικία του ο δράστης είχε αυτοτραυματιστεί.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μετά την πράξη του μετέβη στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη από όπου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ενημέρωσε, ζητώντας να πάνε να τον συλλάβουν. Πράγματι, ο 54χρονος συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα και οδηγήθηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα τέσσερα θύματα της επίθεσης είναι ελαφρά τραυματισμένα και μετέβησαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Το ένα εκ των θυμάτων φέρει χτυπήματα στα πλευρά του, ενώ τα άλλα σε χέρια και πόδια.

Τα κίνητρα της επίθεσης εξετάζονται με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως την ώρα της επίθεσης ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ.