ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

3ο Φεστιβάλ Αιγαιοπελαγίτικων γεύσεων: Ενα μικρό – μεγάλο ευχαριστώ

3ο Φεστιβάλ Αιγαιοπελαγίτικων γεύσεωνΟ Σύλλογος Κρητών Δράσεις ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν για τη πραγματοποίηση του 3ου Φεστιβάλ Αιγαιοπελαγίτικων Γεύσεων, μουσικής και χορού που έγινε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στην Πλατεία Μικρασιατών και κυρίως τον Σύλλογο Αμοργινών και την Μελαμπιανή Παρέα που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

3ο Φεστιβάλ Αιγαιοπελαγίτικων γεύσεων

Ιδιαιτέρως όμως ευχαριστούμε για την υποστήριξη:

την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, τον Δήμο Ρεθύμνου, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου, τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης , το Ινστιτούτο Κρητικής Διατροφής & Φίλων Γαστρονομίας , τα Super Markets ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, τη NEA TV, την Α.Ν.Ε.Κ. Lines, το Rethemnos.gr infotainment portal, το ΣΥΝΟΛΟ Λιανδρής Ψηφιακές Εκτυπώσεις, το ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ , τα βιολογικά κρητικά γαλακτοκομικά ΜΠΑΧΡΗΣ, τους Χοχλιούς Κρήτης Χ. Καγιάς, τα αγνά παραδοσιακά κρητικά γαλακτοκομικά ΜΕΡΑΚΙ ΗΛΙΑΚΗΣ, την μονάδα παραγωγής αυγών ΛΑΔΑΚΗΣ FARM, τον Ξυλόφουρνο ΜΥΣΤΡΑΚΗ, την εταιρία τουρισμού SPIRIDON TOURS, τη ΜΟΥΣΑ Υπηρεσίες Πολιτιστικής Εκπαίδευσης, τον παιδικό σταθμό ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ για την παραχώρηση του σκηνικού, την υπεραγορά κρεάτων ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τα Κρητικά Αναψυκτικά Αρκάδι, το εργαστήριο Ζυμαρικών Melko, τη βιοτεχνία αλλαντικών Λαμπάκη, την εταιρία υγραερίου Αφοί Ζουμπουλάκη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρωτής για την παραχώρηση των καθισμάτων.

3ο Φεστιβάλ Αιγαιοπελαγίτικων γεύσεων

Και φυσικά όλους όσους παραβρέθηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας την όλη διοργάνωση. Ευελπιστούμε να έχουμε πάντα την ευκαιρία να προσφέρουμε ποιοτικές εκδηλώσεις που εξυψώνουν και προωθούν το πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου