Η Κρήτη βρίσκεται στην πρώτη θέση των αγαπημένων ελληνικών προορισμών TripAdvisor, ανάμεσα στις προτιμήσεις των χρηστών της διεθνούς φήμης τουριστικής πλατφόρμας για το 2018.

Οι χρήστες της διεθνούς φήμης τουριστικής πλατφόρμας ψήφισαν και ανέδειξαν τους 10 κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς για το 2018. Ανάμεσά τους αγαπημένα νησιά σε Κυκλάδες, Ιόνιο και Δωδεκάνησα, καθώς επίσης και μια πόλη.

Και πώς να μην βρίσκεται, άλλωστε, όταν πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και ταυτόχρονα πολυπρόσωπα νησιά της χώρας, που μαγεύουν και με το παραπάνω τους επισκέπτες τους;

Από τις πανέμορφες παραλίες της –κάποιες μάλιστα συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της Μεσογείου– με τα κρυστάλλινα νέρα, άλλες με αμμουδερή ακρογιαλιά και άλλες με βότσαλο, τα γραφικά-παραδοσιακά χωριά και τις μυστικές ομορφιές της ενδοχώρας της, μέχρι το πλούσιο φυσικό περιβάλλον και τη μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, η Κρήτη δεν μπορεί να εξαντληθεί σε μία μόνο επίσκεψη.

Στα συν, βέβαια, η παραδοσιακή τοπική της κουζίνας, η οποία είναι από τις πιο φημισμένες σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Κάθε φορά, μάλιστα, που θα βρεθείτε στη Μεγαλόνησο θα ανακαλύπτετε ακόμη ένα θέλγητρό της, που θα σας κάνει να την τοποθετήσετε και εσείς στις κορυφαίες θέσεις των αγαπημένων σας προορισμών –και όχι μόνο καλοκαιρινών.