ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ανακοίνωση του Δήμου Μυλοποτάμου για τα δυσπρόσιτα

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μυλοποτάμου, με συνέπεια και υπευθυνότητα, υλοποιεί τη δέσμευσή της για την αναβάθμιση, ενίσχυση και στήριξη των σχολικών μονάδων της περιοχής μας. Σε αυτό το πλαίσιο, ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά ότι έχει γίνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα για τη βελτίωση των δυσπρόσιτων σχολείων του Δήμου μας, καθώς με απόφαση των αρμόδιων φορέων, εντάσσονται στο καθεστώς των δυσπρόσιτων σχολείων το Γυμνάσιο και το ΕΠΑΛ Γαράζου, καθώς και το Γυμνάσιο Κράνας.

“Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Υπουργό Παιδείας κ. Πιερρακάκη Κυριάκο, τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννης για την πολύτιμη και συνεχή στήριξή τους, τον βουλευτή Ρεθύμνου κ. Μανώλη Χνάρη, τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Καρτσωνάκη, καθώς και ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα για την ουσιαστική συμβολή. Η συνεργασία αυτή αποτελεί το θεμέλιο για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της περιοχής μας, ιδίως σε θέματα υποστελέχωσηςκαι κτιριακών υποδομών.”

Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου και τη διασφάλιση καλύτερων συνθηκών μάθησης και εργασίας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας.

Στο προσεχές διάστημα αναμένεται η ένταξη των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της ορεινής περιοχής του Δήμου μας. Η Δημοτική Αρχή θα παραμείνει αρωγός και συμπαραστάτης σε αυτόν τον αγώνα, με στόχο την αναβάθμιση της εκπαίδευσης σε κάθε γωνιά του Δήμου μας.

Δήμος Μυλοποτάμου