ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Ανατροπή στην υπόθεση του 29χρονου στο Ηράκλειο – Οι αστυνομικοί δεν είχαν καταλάβει ότι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι!

Ανατροπή στην υπόθεση του 29χρονος θύματος στο Ηράκλειο Κρήτης, αφού οι αστυνομικοί δεν είχαν καταλάβει ότι είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι!

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή ενός ατόμου, το οποίο όμως δεν φαίνεται να είναι ύποπτο για το περιστατικό αλλά ενδέχεται να βοηθήσει στην εξιχνίασή του.

Αρχικά οι αρχές από το τμήμα Τροχαίας Μοιρών εξέλαβαν το συμβάν ως τροχαίο, καθώς το αυτοκίνητο είχε βγει εκτός δρόμου και ο νεαρός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Θεώρησαν πως το σοβαρό τραύμα στο κεφάλι ήταν από το τροχαίο. Ωστόσο, η αξονική τομογραφία στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο νεαρός, έδειξε μία σφαίρα στο κεφάλι του. Οι γιατροί εντόπισαν σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο και η αφαίρεσή της είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία.
 
Πληροφορίες αναφέρουν την εύρεση ακατάληπτου σημειώματος, που βρέθηκε στο όχημα, αλλά οι συγγενείς υποστήριξαν πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Άλλωστε, δεν βρέθηκε όπλο μέσα ή έξω από το όχημα. Τώρα η αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια από εγκληματική ενέργεια μέχρι αδέσποτη σφαίρα.