ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ

Άραγε η δημοτική αρχή μετά των συμβούλων της παρακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας των υλικών ή έχει μείνει 16 χρόνια πίσω;

του Γιώργου Ταταράκη

Σε πρόσφατη δημοσίευση μου για την ανακαίνιση του Δημαρχείου μεταξύ των άλλων είχα αναφέρει: 

«Εδώ θα ήθελα να επισημάνω την ΑΜΕΣΗ προστασία της έγχρωμης θερμοπρόσοψης στο ύψος του ισογείου ορόφου με κάποιο πιστοποιημένο υλικό antigraffiti γιατί οσονούπω κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν εγκαίνια συνθημάτων στους νέους πίνακες (τοίχοι ισογείου)».

Δυστυχώς επαληθεύτηκα αλλά δεν εισακούσθηκα! 

Κάποιος φίλος, ενεργός δημότης, σε ανάρτηση του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης από τη μια καυτηρίαζε (καλώς) την απαράδεκτη αυτή ενέργεια και από την άλλη καμάρωνε για την άμεση ενέργεια αποκατάστασης, γράφοντας στο Υ.Γ. του: «Πραγματικά εντυπωσιακή η άμεση αποκατάσταση της όψης του Δημαρχείου. Νομίζω πρέπει να γίνει μια πρόβλεψη για κονδύλι τέτοιων εργασιών. Στο κάτω κάτω πόσο κοστίζουν μερικοί κουβάδες χρώμα; Διάθεση απαιτείται…»

Η λύση, του να προβλέπεται στον προϋπολογισμό του Δήμου κονδύλι για επαναβαφή της πρόσοψης κάθε φορά που “γράφεται” δεν είναι λύση του «ΣΗΜΕΡΑ», της εξέλιξης της τεχνολογίας των υλικών. 

Ανήκει σε μια άλλη εποχή, τότε που βγήκε για πρώτη φορά δήμαρχος, πριν 16 χρόνια, ο σημερινός…που δυστυχώς σε αυτή την τεχνολογία έχει μείνει.

Πιστεύω ότι μετά από 16 χρόνια η λύση πολλών θεμάτων είναι ΜΙΑ. 

ΑΛΛΑΓΗ της δημοτικής αρχής στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

ΑΛΛΑΓΗ σκυτάλης…γιατί η κούραση των σημερινών «δρομέων» είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ.

Υ.Γ.

Τα προϊόντα Antigraffiti PU είναι υψηλής ποιότητας αντιρρυπαντικές βαφές δύο συστατικών, κατάλληλες για την εφαρμογή πάνω σε τοίχους και σε επιφάνειες από μπετόν, σοβά, πέτρα, μέταλλα, ξύλο κλπ. Τα προϊόντα, αν εφαρμοστούν σωστά και σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή, δημιουργούν μέσω μηχανισμού chemical cross linking έναν υμένα χωρίς πόρους, σκληρό και ελαστικό, o οποίος δεν επιτρέπει στο graffiti (διάφορα spray, μαρκαδόρους κλπ.) να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του χρώματος και της επιφάνειας που θέλουμε να προστατεύσουμε.