ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ας τραγουδήσω και ας χαρώ!»: Καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά από 3 ετών με τη Μαρία Κοπανάκη

Η Μαρία Κοπανάκη και η καλλιτεχνική ομάδα Παίξε Μαζί Μας, σας προσκαλούν το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου, την 1η του Οκτώβρη, με το 1ο θεματικό αυτοτελές εργαστήριο για παιδιά από 3 ετών και άνω:

ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΚΙ ΑΣ ΧΑΡΩ

Μέσω του παιχνιδιού μαθαίνουμε να τραγουδάμε!
Μαθαίνουμε τον στίχο, τον αποδομούμε, τον δραματοποιούμε και τον ζωγραφίζουμε!
Γινόμαστε όλοι μια παρέα που φτιάχνει ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ από ανακυκλώσιμα υλικά
Η ορχήστρα μας είναι έτοιμη να παίξει, να τραγουδήσει και να περάσει υπέροχα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και περισσότερες πληροφορίες: 6942 617932

ΠΟΤΕ: Σάββατο 1η Οκτωβρίου, 11 με 12:30
ΠΟΥ: ΧΩΡΑφΙ – Κέντρο Προαγωγής Ψυχικής Υγείας & Παραστατικών Τεχνών, Κονδυλάκη 10, Ρέθυμνο.

Επειδή το Παιχνίδι είναι ο αγαπημένος τρόπος του εγκεφάλου να μαθαίνει, ακόμα περισσότερο, όταν συνδυάζεται με παρέα, τέχνες και κυρίως ΧΑΡΑ… Υπενθυμίζουμε οτι η Μαρία Κοπανάκη και η καλλιτεχνική ομάδα Παίξε Μαζί Μας, θα είναι στο ΧΩΡΑφΙ, κάθε 1ο Σάββατο του μήνα, κάθε μήνα για τη φετινή σχολική χρονιά, κάθε φορά με ένα μοναδικό, αυτοτελές καλλιτεχνικό εργαστήριο για παιδιά!

Μέσω Παιχνιδιού, Θεάτρου, Μουσικοκινητικής, Εικαστικών, Animation και πολλών άλλων καλλιτεχνικών και παιδαγωγικών μεθόδων, τα παιδιά παίζουν, συνδέονται σε μια παρέα, αναπτύσσονται και μαθαίνουν!

Ας γνωρίσουμε στο μεταξύ, την Ομάδα Καλλιτεχνικών Δράσεων Παίξε Μαζί Μας:

Η ομάδα καλλιτεχνικών δράσεων “Παίξε Μαζί Μας”, είναι μια oμάδα εμψύχωσης που δραστηριοποιείται στον εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό χώρο, με βασικά εργαλεία το ΠΑΙΧΝΙΔΙ και τις ΤΕΧΝΕΣ!

Μουσικό, εικαστικό, και θεατρικό παιχνίδι, θεατρικές διαδραστικές παραστάσεις και animation είναι μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για να εκπαιδεύσουν, να ευαισθητοποιήσουν, να ψυχαγωγήσουν και να ταξιδέψουν παιδιά ηλικίας από 3 ετών και άνω, στο μαγικό κόσμο του Παιχνιδιού και της βιωματικής Γνώσης!

Στον ετήσιο αυτό κύκλο εργαστηρίων, εμψυχώτρια και οδηγός μας θα είναι η Μαρία Κοπανάκη, ηθοποιός, Εμψυχώτρια και Μουσικός!

Λίγα λόγια για τη Μαρία:

Η Μαρία Κοπανάκη γεννήθηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης το 1986. Σπούδασε στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης, στο τμήμα πολιτικών και δομικών έργων. Το 2008 ξεκινάει να δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάτρου σαν ηθοποιός, συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις και κάνοντας περιοδείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Συγχρόνως εργάστηκε σαν ραδιοφωνική παραγωγός όπου παρέμεινε για 7 χρόνια μελετώντας την παραδοσιακή κρητική μουσική, τη λαογραφία, τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης.

Το 2014, σαν ιδρυτικό μέλος καλλιτεχνικού πολυχώρου, ασχολείται με την διοργάνωση θεατρικών, κινηματογραφικών και μουσικών παραγωγών.

Την ίδια χρονιά ξεκινάει να απασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σαν τραγουδίστρια, με εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές, ενώ παράλληλα εκπαιδεύεται στην Υποκριτική, στη Φωνητική και στην Μουσικοκινητική Μέθοδο Orff.

Επίσης ασχολείται με τη Δημιουργική Απασχόληση των παιδιών, τη Συγγραφή θεατρικών έργων για παιδιά, το Θεατρικό Παιχνίδι, τα Εικαστικά, εργάζεται σαν Εμψυχώτρια σε παιδικές θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί εργαστήρια Παραδοσιακού Τραγουδιού για παιδιά.