ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

«Χρυσή» και στο Σκρατς η Μηλάκη – 3 χρυσά και 1 ασημένιο ο απολογισμός στο Τελ Αβίβ

Με ονειρικό τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία της Αργυρώς Μηλάκη στο διεθνές πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας Όπεν του Ισραήλ, κατακτώντας συνολικά 4 μετάλλια και συγκεκριμένα 3 χρυσά και ένα ασημένιο.

Το βελοντρόμ του Τελ Αβίβ τείνει να εξελιχθεί… στην αγαπημένη της πίστα, με την πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου να ανεβαίνει στο βάθρο κάθε φορά που την επισκέπτεται. Αυτήν τη φορά κατάφερε να φορέσει 4 μετάλλια στο στήθος, κυριαρχώντας σε Όμνιουμ, Elimination, Πόντους και Σκρατς. Μετά τα δύο χρυσά σε Όμνιουμ και Elimination και το ασημένιο στο αγώνισμα των Πόντων, η Αργυρώ Μηλάκη πρωταγωνίστησε και στο Σκρατς το περασμένο Σάββατο (26/3), ολοκληρώνοντας ιδανικά τη συμμετοχή της με ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο.

Η εξέλιξη και οι «υψηλές πτήσεις» της είναι πλέον δεδομένα και αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς και της άριστης καθοδήγησης από τον προπονητή μας, Γιώργο Βαρβεράκη. Ο μεγάλος στόχος του Παρισιού παραμένει και η Ηρώ μας είναι πανέτοιμη για να τον κατακτήσει! Πολλά συγχαρητήρια στο ανίκητο δίδυμο μας!

Η επόμενη πρόκληση αφορά στη χώρα μας, με τον Σύλλογο μας να συμμετέχει το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου στο Εθνικό Κύπελλο πίστας στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, με 6 ποδηλάτες-τισσες.

Γ. ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ: «ΔΕΙΞΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ»

Ο προπονητής των επιτυχιών, ο Γιώργος Βαρβεράκης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά την επιστροφή τους στη χώρα μας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τον απολογισμό της Μηλάκη, τονίζοντας την εξέλιξη της. «Ο απολογισμός είναι εξαιρετικός. Δείξαμε επίπεδο, δύναμη και πρόοδο. Μάλιστα, επειδή ξεκινήσαμε την πορεία μας τον Οκτώβριο από εδώ τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, ενώ είδαμε την πρόοδο και την εξέλιξη μας, όπως και όλοι όσοι μας παρακολούθησαν ξανά από κοντά».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την οικογένεια του Συλλόγου μας, τον πρόεδρο, Γιώργο Ταταράκη και όσους έχουν στηρίξει την προσπάθεια τους, σημειώνοντας: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για όσα έχουμε πετύχει σε αυτό το χρονικό διάστημα. Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό αν η αθλητική οικογένεια του ΑΤΛΑ και ειδικά ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Ταταράκης δεν πίστευαν και δεν στήριζαν την πορεία για το μεγάλο όνειρο, όπως και συνεχίζουν! Θέλω να εκφράσω τη χαρά αλλά και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς που στηρίζουν την ομάδα και την πορεία της. Οι επιτυχίες των παιδιών μας δείχνουν τη δυναμική και την προοπτική που υπάρχει. Τα καλύτερα έρχονται!»

Παράλληλα, υπογράμμισε και την επόμενη… εγχώρια στάση των ποδηλατών μας, αναφέροντας: «Επόμενη στάση για μας είναι το Κύπελλο πίστας την Κυριακή 3 Απριλίου στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο, όπου η ομάδα θα κατέβει με όλα της τα όπλα. Μηλάκη, Ρυακιωτάκης, Τζουλάκη, Ταταράκη, Χατζηστεφανή και Γεωργουλάκης θα δώσουν το “παρών” σε αυτό το κύπελλο».