ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διασυλλογικός Αγώνας Ποδηλασίας Δρόμου “1ο Σιρκουϊ Ρεθύμνου 2014 ”

1o-sirkoui-rethymnouΟ Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Ρεθύμνου “Άτλας” διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, Διασυλλογικό Αγώνα ποδηλασίας δρόμου σε κυκλική διαδρομή μήκους 2 χλμ. για τις κατηγορίες, Μίνι μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες, Παγκορασίδες, Κορασίδες ,Παίδες, Έφηβους, Άνδρες, Μάστερ και Open στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:
Γραμματεία και εκκίνηση όλων των κατηγοριών στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.
09:30 Κατηγορία Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα 3 στροφές
10:00 Κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων – Κορασίδων 6 στροφές
10:45 Κατηγορία Παίδων – Γυναικών 8 στροφές
11:30 Κατηγορία Μάστερ – Όπεν 10 στροφές και Εφήβων- Ανδρών 15 στροφές

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. Kάθε σωματείο έχει δικαίωμα να συμμετάσχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών – αθλητριών. Για τους αγωνιζόμενους Open είναι απαραίτητη η κατάθεση στη Γραμματεία υπογεγραμμένης υπεύθυνης δήλωσης περί καλής υγείας, και αποδοχής των όρων της προκήρυξης.

Η χρήση κράνους είναι υποχρεωτική για όλους τους αγωνιζόμενους. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού εξοπλισμού ή ατυχήματος κλπ

OIKONOMIKOI ΟΡΟΙ: Για τους αγωνιζόμενους στις κατηγορίες Μάστερ-Open κόστος συμμετοχής 5€.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμέτοχής των σωματείων πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι την Παρασκευή 09-05-2014 και ώρα 18:00 με email στο pasrethymno@yahoo.gr. Κατάθεση δελτίων και παραλαβή αριθμών με ευθύνη των εκπροσώπων των ομάδων από την Γραμματεία του αγώνα μία ώρα πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο, 2ο και 3ο νικητή κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλιο και δίπλωμα, στον 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Εθελοντές Σαμαρείτες και Ιδιώτης Ιατρός που θα οριστεί με ευθύνη του διοργανωτή.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων, σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή η τήρηση αυτού, καθώς και τους όρους της παρούσας προκήρυξης.