ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Ευχαριστήριο της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ρεθύμνου

Το Δ.Σ της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ρεθύμνης, με την ευκαιρία της λήξης της θητείας του, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους, οι οποίοι τα τελευταία δύο χρόνια στήριξαν τις προσπάθειες του, που αποσκοπούσαν κατά βάση στο να ακουστεί ο λόγος του κλάδου μας στην τοπική κοινωνία. Το απερχόμενο Δ.Σ έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά σ΄όλους τους συναδέλφους και να προασπίσει την θέση τους, τόσο στην εκπαίδευση όσο και στον αθλητισμό της πόλης.

Βασικός στόχος του Δ.Σ της Ενωσής μας ήταν και η επιμόρφωση των συναδέλφων και των ανθρώπων του αθλητισμού. Η επιτυχημένη διοργάνωση του 7ου παγκρήτιου συνεδρίου Φυσικής Αγωγής ήταν το αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας.

Συνοψίζοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμα τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης κ.κ Ευγένιο, τον βουλευτή Ρεθύμνης και Υφυπουργό κ. Όθωνα Μανόλη, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Λιονή Μαρία, τον Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Μαρινάκη Γιώργο, τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου κ. Πιπεράκη Ιωάννη, τους Δ/ντές Εκπ/σης του Νομού μας, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και όλους τους εκπροσώπους των φορέων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που άκουσαν την φωνή μας και συνεργαστήκαν μαζί μας την διετία που μας πέρασε για τα θέματα του αθλητισμού του τόπου μας.

Ευχόμαστε το νέο Δ.Σ να συνεχίσει την προσπάθεια και να κάνει ένα μικρό βηματάκι εμπρός, βάζοντας ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια του κλάδου για την ανάδειξη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού ως μέσο προαγωγής της σωματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου.