ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Ευχαριστήριο της ΕΠΣ Ρεθύμνου για την πραγματοποίηση της ημερίδας για την παιδική κακοποίηση

Η Διοίκηση της ΕΠΣΡ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της Ημερίδας με θέμα : «Σπάζοντας τον κύκλο της παιδικής κακοποίησης». Ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κο Παναγιώτη Μπιτσαξή τόσο για τη στήριξη όσο και την αψεγάδιαστη τοποθέτηση του στην πιο πάνω ημερίδα.

Επίσης τα υψηλόβαθμα στελέχη της Γ.Γ.Α την κα Αθηνά Αξαρλή Προισταμένη του Τμήματος Σωματείων – Γυμναστηρίων της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού της Γ.Γ.Α και τη κα Πηνελόπη Σακελλαρίου – Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της κο Σοφοκλή Πιλάβιο για τη στήριξη στην Ημερίδα.

Ευχαριστούμε επίσης τον Γενικό Διευθυντή Marketing κο Σωτήρη Σπανίδη αλλά και στον κο Πρόεδρο της ΟΠΑΠ ΑΕ κο Σπανουδάκη για την ευγενική χορηγία προν την Ένωση μας με το ποσό των 10.000 ευρώ, Στον Τεχνικό Διευθυντή ΕΠΟ και υπεύθυνο της 64ης Σχολής Προπονητών ΟΥΕΦΑ Β ΡΕΘΥΜΝΟ 2012 , τους εκπαιδευτές αλλά και τους υποψήφιους προπονητές για την παρουσία τους. Στο μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.κ.Βασσάρα , στο σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου , στον αρχιδιαιτητή κο Δελήμπαση Κυριάκο , στον διαιτητή Super League κο Βοσκάκη Μιχάλη και όλα τα μέλη για την ηθική στήριξη τους.

Πολλές ευχαριστίες επίσης στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο στο Δήμαρχο κ. Μαρινάκη και τους εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου, των βαθμίδων εκπαίδευσης του νομού και τους επικεφαλής τους, τα συνδικαλιστικά όργανα, όπως επίσης και την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου που τίμησαν με την παρουσία τους την ημερίδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κ.κ Προέδρους των Σωματείων-μελών ΕΠΣΡ που παρέστησαν στην Ημερίδα , τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων μας , τα θεσμικά όργανα των προπονητών του νησιού μας αλλά και στους απλούς πολίτες οι οποίοι πλημμύρισαν την αίθουσα του ΕΒΕ.

Ζητάμε συγγνώμη το ότι δεν προβλέψαμε το μαζικό ενδιαφέρον που υπήρξε για τις εισηγήσεις των καταξιωμένων επιστημόνων της Ημερίδας: 1) κας Νικηφόρου Παρασκευής – Ψυχολόγος, 2) κα Καρτσωνάκη Ελένη – Ψυχολόγος Παιδιών και Εφήβων και 3) κα Αρναούτογλου Στέλλα – Παιδοψυχολόγος.

Επίσης ευχαριστούμε το Κέντρο Επαγγελματικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Α) και ιδιαίτερα τον κο Ανδρουλάκη Κώστα , τον κο Αντριάν Αντρέα την κα Μανούσου Ηρώ και την κα Λία Αλεξάκη για τη βοήθεια τους, τον κο Πρόδερο του ΕΒΕ κο Γιακουμάκη Γιώργο και τους εργαζόμενους σε αυτό.