ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΕΠΣ Ρεθύμνου: Ψηφίστηκαν οι προτάσεις των προέδρων – Συνεχίζεται η διακοπή

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των προέδρων των ομάδων της Α’ και Β’ ΕΠΣ Ρεθύμνου, χθες (09/01) στο κυλικείο του Άρη Ρεθύμνου στα Μισίρια.

Αυτή ήταν η 3η συνάντηση και ήταν μια από τις πιο σημαντικές αφού ψηφίστηκαν οι 15 προτάσεις που έφεραν στο τραπέζι οι πρόεδροι των ομάδων με σκοπό τη βελτίωση του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου και την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα. Αρχικά παρών ήταν 17 ομάδες (ΑΟΝ Αστέρας, Άρης Ρεθύμνου, ΟΦΑρμένων, Δόξα Πλατανέ, Αστέρας Περάματος, Ατσιπόπουλο, Ποσειδώνας Γερανίου, Απόλλων, Αγγελιανά, Ασή Γωνιά, Μελιδόνι, Μέλαμπες, Ρεθυμνιακός, Αστέρας Β’, Άρης Β’ , Ολυμπιακός Ρεθύμνου, Φοίνικας Σελλίων) ενώ δικαιολογημένα απών ήταν τα Λιβάδια και το Σπήλι, ενώ απών ήταν η Φλόγα Ρουστίκων.

Η συζήτηση ήταν σοβαρή και γι’αυτό τον λόγο κράτησε πάνω από 4 ώρες, αφού όλες οι προτάσεις διαβάστηκαν και κάθε μία από αυτή συζητήθηκε με τη δέουσα προσοχή λόγω της σημαντικότητας της. Όλες οι ομάδες που ήταν παρών ψήφισαν και τις 15 προτάσεις, δείχνοντας ότι συμπορεύονται με σύμπνοια και είναι αποφασισμένες να φτιάξουν τα πράγματα

Ένα θέμα που τέθηκε αργότερα ήταν και αυτό της επανέναρξης του πρωταθλήματος ή της συνέχισης της διακοπής επ’ αόριστον. Από αυτές τις ομάδες που ήταν παρών, οι 14 ψήφισαν να συνεχιστεί η διακοπή, ενώ υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος ψήφισαν 3 ομάδες.

Αφού ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου, Τίτος Χνάρης, στον οποίο δόθηκαν οι προτάσεις των ομάδων και συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα σε ΕΠΣ Ρεθύμνου, την 5ης μελής επιτροπής που εκπροσωπεί τους προέδρους, την πειθαρχική επιτροπή και τη διαιτησία.

Αυτή έχει οριστεί για τη Δευτέρα (15/01) χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ώρα.

Η διοίκηση του Άρη Ρεθύμνου παρέθεσε δείπνο σε όλους τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν εκεί χθες και γι’αυτό τους ευχαριστούμε θερμά.

Ο.Φ. Αρμένων