ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδηλώσεις πολιτισμού με άρωμα Χριστουγέννων στο Πέραμα Μυλοποτάμου!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Μυλοποτάμου διοργανώνει και στηρίζει μια σειρά από δράσεις που συνοδεύουν εορταστικά το 2023 στην έξοδο του για να υποδεχτούμε γεμάτοι ενέργεια και …χρυσόσκονη το 2024!

Ενα πλουσιο προγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων εχει προετοιμάσει ο Πολιτιστικος Επιμορφωτικος Σύλλογος Περάματος Μυλοποτάμου.

Η αρχη εγινε στις αρχες Νοεμβρίου με την τοποθέτηση σιδηροκατασκευής ανάμεσα στις δυο γεφυρες την σιδερενια και την νεα που θα συλλεγουν υλικα ανακυκλωσης.

Στην συνέχεια τοποθετήθηκε γιορτινος διάκοσμος στην σιδερένια γέφυρα, σε ολο το μήκος του κεντρικού δρόμου, στην πλατεία καθώς και στην πλατεία Δημαρχείου και το Ανοιχτο Θέατρο Περάματος.

Η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην πλατεία Δημαρχείου και έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από δράσεις. Η παιδική χορωδία του δήμου Μυλοποτάμου θα μας υποδεχτεί με χριστουγεννιάτικα τραγουδια, ο Συλλογος του Γυμνασίου Περάματος θα παρίσταται με παζάρι χριστουγεννιάτικων ειδών που θα διατεθούν τα έσοδα σε φιλανθρωπικο σκοπο, ο μάγος Τετελος θα αιφνιδιάσει μικρούς και μεγάλους με τα μαγικα του κολπα, ενω παράλληλα θα υπάρχει υπερθέαμα με μπαλόνια, υπαίθριο λουνα παρκ και πολλές εκπλήξεις για παιδιά και όχι μόνο!

Παράλληλα, θα γινεται συλλογή μεταχειρισμένων και νέων παιχνιδιών και βιβλίων που θα προσφερθούν στην αίθουσα αναμονής της παιδοαιματολογικης του ΠΑΓΝΗ.

Ωρα έναρξης 17:30, είσοδος ελεύθερη!

Ακολουθει την επόμενη Κυριακη 10 Δεκεμβρίου η οργάνωση αιμοδοσίας στο Δημαρχείο Μυλοποτάμου, παράλληλα με την υποστήριξη του Μυλοπόταμος RUN.

Και βέβαια το εορταστικο πρόγραμμα του συλλόγου δεν σταματάει εδώ.. εχει πολλές ακόμη εορταστικές εκπλήξεις!