Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το Δ.Σ. της Cretan Lines

Στα γραφεία της Cretan Lines, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την 31-1-13 το Δ.Σ., με μοναδικό θέμα συζήτησης την ενημέρωση των μελών του για την μέχρι σήμερα πορεία των υποθέσεων του συνεταιρισμού (πλοίο & επισκευή του, οικονομικά, εργαζόμενοι και νόμιμη αντιμετώπιση των θεμάτων).

Παρόντες στην συνεδρίαση αυτή ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης & Αυλοποταμου κ. κ. Ευγένιος  ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Κονταξακης και μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος και οι Αντιπρόεδροι του Συνεταιρισμού αλλά και ο Νομικός Σύμβουλος ενημέρωσαν τα μέλη του Δ.Σ. για τα παραπάνω.

Μεταξύ των μελών του Δ.Σ. υπηρξε γόνιμος διάλογος για τα παραπάνω θέματα, εκφράστηκε η αγωνία τους για το σύνολο των θεμάτων του συνεταιρισμού αλλά και η πρόθεση τους να προχωρήσει το θέμα της επισκευής και της επαναδρομολόγησης του πλοίου μέσα από κάθε νόμιμη διαδικασία.

Στην επόμενη τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, θα αναλυθούν περαιτέρω τα θέματα που απασχολούν τον Συνεταιρισμό και θα ληφθούν αποφάσεις.