Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Cretan Lines

Cretan LinesΠραγματοποιήθηκε χθες 8 Σεπτεμβρίου 2013, στο κλειστό Γυμναστήριο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», η 3η επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση, του Ναυτιλιακού Μεταφορικού Συνεταιρισμού «ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ – ΡΕΘΥΜΝΟΥ Συν.Π.Ε.» CRETAN LINES.

Στη Γ.Σ. προσήλθαν υπογράφοντας 272 μέλη και αφού μετά τις τοποθετήσεις των μελών της Διοίκησης, αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος από τα συμμετέχοντα μέλη, αποφασίστηκαν συνοπτικά, σύμφωνα με τα θέματα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:

1.- Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με εθελοντική εισφορά, για την κάλυψη των ληξιπροθέσμων οφειλών και ζημιών.
2.- Συμμετοχή του Συνεταιρισμού, σε νέα Ναυτική Εταιρία του Ν. 959/79, ή σε κοινοπραξία με αυτήν, προκειμένου να δρομολογηθεί το πλοίο στο Ρέθυμνο.

Στη Συνέχεια διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Εφορευτικής επιτροπής, στην οποία σύμφωνα με το Καταστατικό συμμετείχε και Δικαστικός αντιπρόσωπος, προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο, εκλέχτηκαν κατά σειρά επιτυχίας οι:  ΔΟΥΣΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΠΕΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΤΣΟΥΝΤΑΝΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ, ΣΙΛΙΓΑΡΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΡΟΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΡΚΑΤΣΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ, ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ και ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.

Για το Εποπτικό Συμβούλιο, εκλέχτηκαν επίσης κατά σειρά επιτυχίας οι: ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΠΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΠΑΛΙΕΡΑΚΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ.

Τα νεοεκλεγέντα όργανα, θα συνέλθουν το συντομότερο εντός των προσεχών ημερών, για να συγκροτηθούν σε σώμα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πλειοψηφών Διοικητικός Σύμβουλος, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΣΜΑΝΗΣ