ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Επαφές του υποψήφιου της ΔΗ.ΣΥ. Νίκου Μαλλιαρού με Μητροπολίτη και Δήμαρχο Ρεθύμνου

Τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο και τον Δήμαρχο Ρεθύμνου επισκέφθηκε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου με τη Δημοκρατική Συμμαχία, Νίκος Μαλλιαρος.

Στη συνάντηση του με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, ο κος Μαλλιαρός αφουγκράστηκε τον κ.κ. Ευγένιο στην αναφορά του για το οργανωμένο και ιδιαιτέρα ενισχυμένο φιλανθρωπικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητρόπολης, τονίζοντας επιπλέον ότι η Εκκλησία παίζει καθοριστικό ρόλο στην πολύπλευρη στήριξη των αναξιοπαθούντων της πατρίδας μας. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε ότι το αξιέπαινο έργο της κινητοποιεί και προωθεί τη σπουδαία αίσθηση της αλληλεγγύης ανάμεσα στους πολίτες.

Κατά την συνάντηση του με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κο Μαρινάκη, ο κος Μαλλιαρός ενημερώθηκε για τη δεινή οικονομική κατάσταση των δήμων λόγω των δραστικότατων μειώσεων των επιχορηγήσεων τους, γεγονός που προκάλεσε και την πρόσφατη διαμαρτυρία τους έξω από τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών. Ο κος Μαρινάκης τόνισε χαρακτηριστικά ότι η κατάσταση για τους Δήμους έχει φτάσει στο απροχώρητο, με τον κο Μαλλιαρό να υπενθυμίζει τις συνεχείς εκκλήσεις του από τις επιτροπές και το συμβούλιο της Περιφέρειας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου θα έχει αύριο συνάντηση με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου.