ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Εύας Θοτς

Εύας Θοτς: Σέξι μέρες

ερωτας οχι αγιος βαλεντινοςΣέξι μέρες, είναι του αγίου …τέθοιου.

Σέξι μέρες, το γράφω έτσι διπλής που λένε για να δώσω έμφαση. Σέξι και ξερός βασικά. Ο τέθοιος που λέτε, γενικά πάντα μου έπαιζε τα νεύρα. Εξ από ανέκαθεν (Ναι μανταμ ξερω το σωστό. Το γραφω ετσι λάθος για να γελάσεις. Οχι για να με πεις αγράμματη).

Αγιος τέθοιος και πράσινα άλογα. Ή μάλλον κόκκινα άλογα, όπως όλα τα σκατουλάκια που έχει κεινη η μέρα. Στα 43 μου χρόνια και στους ενα, δυο, τρεις (σιγα μην σας πω ποσους) ερωτες της ζωης μου, άντε μιαμιση φορά να ένιωσα όντως την έννοια του αγιου τέθοιου. Η γενιά μου, ηταν πες και λίγο πιο ρομαντικοσαμθινγκ. Οσο για την νεα γενιά, που φασωνεται με φωτο μεσω ινμποξ και δεν ξερει καν τι θα πει καρδουλες, ραβασακια, λουλουδια, παω πάσο. Για τους νέους,αυτα ειναι ντεμοντέ. Για τους παλιούς περσινά ξινά σταφύλια. Ολοι τον σιχαινομαστε τον αγιο τέθοιο.

Αλλά και όλες, θα θέλαμε μια μικρή έκφραση, λουλουδι, μονοπετρο, φεγγαραδα, δειπνο, σοκολατακια λακτα καρδια, κατι βρε αδερφέ. Αλλά μπα. Καλύτερα να τον μισούμε. Θα μας βγει και πιο φτηνά. Σε χρήματα και το σημαντικότερο,σε συναισθήματα. Χαζοί είμαστε;

Άσε δε μην σκεφτω τους παντρεμενους που πανε δωρα στην συζυγο ενω την απατουν; Τι να το κανω ρε εγω το αρκουδακι, οταν τρωω το κερατο της αρκουδας; Να τα λεμε και αυτα…

Αν κάποια απο σας, σκεφτει τον Ρωμαιο και την Ιουλιετα, να πω, πως αν δεν φαρμακωνοσαντο, στα τρια χρονια θα χανε παρει διαζύγιο. Την υγεια μας να χουμε και τυχη. Γιατί υγεία ειχαν και στον Τιτανικο. Καληνυχτα ντάρλινγκς.

‪#‎Εύας_θοτς