ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΗ

Φτιάχνοντας Γιαπωνέζικο φαγητό με υλικά από την Κρήτη!

Φτιάχνοντας Γιαπωνέζικο φαγητό με υλικά από την Κρήτη!

Πέντε εξέχοντες Ιάπωνες και πέντε Έλληνες σεφ συγκεντρώθηκαν σε ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη στις 14 Ιανουαρίου του 2014 για να δημιουργήσουν δέκα πιάτα αντιπροσωπευτικά της προέλευσής τους, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα.

Στη γαστρονομική εκδήλωση με το όνομα “CRETE delicious“, οι Ιάπωνες σεφ έδειξαν πώς τα κρητικά προϊόντα μπορούν να ενσωματωθούν στα δημοφιλή ιαπωνικά πιάτα και αντάλλαξαν τις πιο υγιεινές συνταγές τους. Περισσότερα για την εκδήλωση, καθώς και το μενού, μπορείτε να βρείτε εδώ [αγγλικά].