ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Γρήγορη ανάρρωση Αργυρώ! Δυο 10ες θέσεις στο ευρωπαϊκό και μια ατυχία για την πρωταθλήτρια μας

Με αρνητικό τρόπο ολοκληρώθηκε η (κατά τα άλλα) επιτυχημένη της παρουσία της Αργυρώς Μηλάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας. Η πρωταθλήτρια μας τραυματίστηκε τη χθεσινή μέρα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος των Πόντων στο Όμνιουμ, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθεια της. Μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πραγματοποίησε εξετάσεις. Στην Ελλάδα θα επιστρέψει αύριο το μεσημέρι, όπου θα προβεί σε μαγνητική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και θα σχηματιστεί η πλήρης εικόνα για τον τραυματισμό της.

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου εύχεται γρήγορη ανάρρωση στην Αργυρώ Μηλάκη και να επιστρέψει υγιής στο άθλημα που τόσο αγαπά! Η σκέψη μας είναι μαζί σου Αργυρώ!

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ

Πριν η ατυχία… χτυπήσει την πόρτα της Αργυρώς Μηλάκη, κατάφερε να πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Μόναχο. Αρχικά, κατετάγη στη 10η θέση του Σκρατς, ενώ την ίδια θέση κατέκτησε και στον αγώνα Αποκλεισμού. Ένας αγώνας αρκετά επεισοδιακός, όπου υπήρξαν πτώσεις, ανάμεσα τους και η Μηλάκη, η οποία παρά τα καψίματα στα πόδια ανταπεξήλθε και κατάφερε να τερματίσει όσο πιο ψηλά γινόταν, αποδεικνύοντας την τεράστια δύναμη και θέληση της!