ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου πάει διακοπές!

Μετά το διήμερο αφιέρωμα στο 25ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Μαΐου, η Κινηματογραφική Λέσχη Ρεθύμνου (ΚΙΝ.ΛΕ.Ρ) ολοκλήρωσε τις προβολές της για τη χειμερινή περίοδο 2022-2023. Διακόπτουμε τις δράσεις μας για το καλοκαίρι και θα επανέλθουμε ακόμα πιο δυναμικά το ερχόμενο φθινόπωρο.

Μετά από απουσία σχεδόν τριών ετών λόγω πανδημίας και άλλων δυσχερειών, η ΚΙΝΛΕΡ επέστρεψε, βάζοντας ένα στοίχημα για την επιτυχημένη επαναλειτουργία της. Εκτιμούμε ότι το στοίχημα αυτό κερδήθηκε με τη βοήθεια του σινεφίλ κοινού του Ρεθύμνου το οποίο στήριξε την ΚΙΝΛΕΡ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις 18 προβολές που έλαβαν χώρα την περίοδο αυτή, στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του Κέντρου Βυζαντινών Τεχνών Ρεθύμνου.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΙΝΛΕΡ, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την αμέριστη συμπαράσταση που επέδειξαν το διάστημα αυτό, όλοι οι φίλοι της Κινηματογραφικής Λέσχης. Δέσμευσή μας είναι να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο στο μέλλον για την ανάδειξη της κινηματογραφικής τέχνης στην πόλη μας, με προβολές ξεχωριστών ταινιών και ειδικά αφιερώματα.

Στο μεταξύ, μπορείτε να ενημερώνεστε για κινηματογραφικά θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο, από τη σελίδα μας στο facebook αλλά και από την ιστοσελίδα της ΚΙΝΛΕΡ στη διεύθυνση www.kinler.gr. Εκεί, στην ενότητα ΣΙΝΕΦΙΛ μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες για ταινίες που αξίζει να αναζητήσετε για να δείτε, καθώς και παρουσιάσεις βιβλίων για τον κινηματογράφο. Σύντομα, το περιεχόμενο σ’ αυτές τις ενότητες, θα εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΙΝΛΕΡ
Ζαχαρίας Σκεπετζής, Γιάννης Μαρκαντές, Βαρβάρα Κιαγιά, Λία Σαββάκη, Χρήστος Κοκκινάκης

Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!