Η Rihanna και τον David Guetta συνεργάζονται ξανά!

Η Rihanna και τον David Guetta συνεργάζονται ξανά σε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Το “Right now” είναι και η αφορμή που οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται πάλι μετά από το “Who’s that chick” του 2009 από το album του Guetta “One love”.

Η Rihanna σημαδεύει την ιστορία της POP μουσικής, καθώς γίνεται η πρώτη καλλιτέχνης όπου δέκα τραγούδια της έχουν φτάσει στο νούμερο 1 στα POP Songs Charts. Κυκλοφορεί στις 7 Μαίου από την Roc Nation , σε DVD το ντοκιμαντέρ της περιοδείας “Rihanna 777 Tour”.

Το τηλεοπτικό κανάλι FOX , μετέδωσε σε πρώτη προβολή, μια 44λεπτη version του ντοκιμαντέρ στις 6 Μαίου. Το Χρονικό της περιοδείας WHIRLWIND777 ξεκινά από τον Νοέμβριο του 2012, με 7 Συναυλίες, σε 7 ημέρες, σε 7 χώρες.

Η παγκοσμίως σούπερ σταρ της Roc Nation , Rihanna , με το single “Stay” από το no.1 στα album charts και πωλήσεις άνω των 2.000.000 αντιτύπων, “Unapologetic” , συνεχίζει για 10η εβδομάδα να βρίσκεται στο top 10 των U.S. single charts.

Η Rihanna είναι η πρώτη τραγουδίστρια με 10 no.1 τραγούδια στα Billboard Charts “Nielsen BDS”- Pop Songs Radio Airplay. Στις 7 Μαίου κυκλοφόρησε σε DVD το ντοκιμαντέρ της περιοδείας “RIHANNA 777” , διάρκειας 77 λεπτών. H Riahanna έγραψε ιστορία τον Νοέμβριο του 2012 , όταν ταξίδεψε αεροπορικώς μαζί με 256 δημοσιογράφους και φανς από όλο τον κόσμο, με ένα Boeing 777 twinjet.  Ταξίδεψαν σε 7 χώρες , σε 7 ημέρες για 7 παραστάσεις με σκοπό την προώθηση της κυκλοφορίας του 7ου album της “Unapologetic” , στις 19 Νοεμβρίου .

Το DVD είναι ένα χρονικό αυτής της περιοδείας που πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Μεξικού, το Τορόντο, την Στοκχόλμη, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Λονδίνο και την Νέα Υόρκη. Το DVD RIHANNA 777 περιλαμβάνει ολες τις επιτυχιες από το album “Unapologetic”. Όπως τα Diamonds, Stay αλλα και αγαπημένα τραγούδια του κοινού όπως “Fresh Off The Runaway”. “We Found Love”,”S+M” και πολλά άλλα.