Οι σημαντικότεροι λόγοι για να δει κανείς το DEPECHE MODE – 101

depeche-mode-101

H EMI, το Eλληνικό fan club των Depeche Mode “Hysterika”, η Mute και οι Depeche Mode παρουσιάζουν ένα από τα καλύτερα μουσικά ντοκιμαντέρ στην ιστορία της pop, την 1η Απριλίου στο θέατρο Badminton της Αθήνας και στις 6 Απριλίου στο Ολύμπιον στην Θεσσαλονίκη.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να δει κανείς το 101:

– Για πρώτη φορά καταγράφεται η ζωή του group στο δρόμο, μέσα από μία παρέα από fans που τους ακολουθούν παντού. Στην αφήγηση του Pennebaker δεν υπάρχουν παρεμβάσεις του σκηνοθέτη. Μιλούν μόνο οι εικόνες.

– Ο Pennebaker που βραβεύτηκε με Oscar πέρσι από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου για τη Συνολική Προσφορά του στον κινηματογράφο, είναι ο άνθρωπος που μεταξύ άλλων σπουδαίων, έφτιαξε το θρυλικό ντοκιμαντέρ του 1965 για τον Bob Dylan στην Αγγλία (“Don’t Look Back”), το χρονικό του Monterey Pop Festival και την τελευταία συναυλία του David Bowie ως Ziggy Stardust τον Ιούλιο του 1973 στο Hammersmith Odeon.

– Για πρώτη φορά μέσα από αυτό το ντοκιμαντέρ διαφαίνονται οι προσωπικές σχέσεις των μελών του συγκροτήματος – πολύτιμες πληροφορίες.

– Για πρώτη φορά δίνεται η άδεια στην Ελλάδα να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη.

Μπορεί να είναι πρωταπριλιά αλλά οι φήμες πληθαίνουν….

Τι κάνουν 500 Dave Gahan, 500 Martin Gore, 500 Alan Wilder και 500 Andrew Fletcher στο Badminton την 1η Απριλίου?

Υποψιάζεσαι; Μπες την Παρασκευή το μεσημέρι στο facebook event από κάτω και μάθε. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε…

https://www.facebook.com/events/219101754896573/