Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Μικρός Πρίγκιπας»!

Το Rethemnos Live σας προσφέρει τρεις (μονές) προσκλήσεις για την παράσταση του Θεατρικού Περίπλου «Μικρός Πρίγκιπας».

Λίγα λόγια για την παράσταση

«Θα μου άρεσε να αρχίσω αυτή την ιστορία όπως αρχίζουν τα παραμύθια: Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μικρός πρίγκιπας που κατοικούσε σ’ έναν μικρούλη πλανήτη, λίγο πιο μεγάλο από το μπόι του, κι είχε ανάγκη από ένα φίλο…».

Κάπως έτσι, μέσα από τα λόγια του συγγραφέα Antoine de Saint Exupery, ξεκινά η γνωριμία μας με τον μικρό του φίλο, τον Μικρό του Πρίγκιπα, κάπου εκεί έξω στην έρημο της Σαχάρας.

Ο «Μικρός Πρίγκιπας», ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων ζωντανεύει στη σκηνή του Θεατρικού Περίπλου και μας καλεί όλους να τον ακολουθήσουμε στο ταξίδι του… Ένα ταξίδι διασκεδαστικό που έχει όμως να μας μάθει πολλά για την ουσία της ζωής…

Παραστάσεις: Από 12 Μαΐου έως και 1 Ιουλίου κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Ώρα έναρξης: 12.30 το μεσημέρι.
Οδός Κουρμούλη 127, Ρέθυμνο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945 458516.

Όροι Συμμετοχής:

  1. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για τις τρεις (μονές) προσκλήσεις θα πρέπει να συμπληρώσετε στην παρακάτω φόρμα το όνομα σας, το email σας, ένα (κινητό) τηλέφωνο επικοινωνίας και να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook. Η συμμετοχή σας μετράει μόνο αν αφήσετε σωστά τα στοιχεία σας (όνομα και επώνυμο).
  2. Επιτρέπεται μόνο ΜΙΑ συμμετοχή στο διαγωνισμό. Τυχόν διπλή συμμετοχή θα ακυρώνεται.
  3. Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Παρασκευή 11 Μαΐου, στις 23:59 και οι τυχεροί θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης!

Η ενημέρωση των νικητών θα γίνει μέσω sms!

Αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Θεατρικό Περίπλου στο 6945 458516 για να κάνετε την κράτηση σας!