ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Μήνυμα ενότητας από τον Παντελή Μουρτζανό στην τελευταία προεκλογική ομιλία στην Αγία Φωτεινή

Με μια πολυπληθής και ενθουσιώδη συγκέντρωση στην Αγ. Φωτεινή ολοκλήρωσε, το απόγευμα της Παρασκευής, την προεκλογική περιοδο ο δημοτικός συνδυασμός «ΑΜΑΡΙ Νέα Πορεία» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αμαρίου και εκ νέου υποψήφιο κ. Παντελή Μουρτζανό.

Ο κ. Μουρτζανός, απευθυνόμενος στις Αμαριώτισσες και τους Αμαριώτες, δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος από την ανταπόκριση τους και την εμπιστοσύνη τους απέναντι στο πρόσωπο του και την ομάδα του συνδυασμού του, δηλώνοντας βέβαιος πως, η επόμενη μέρα των εκλογών, θα βρεί το Αμάρι πιο ενωμένο και πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το βράδυ της Κυριακής ο νικητής θα είναι ένας. Η ενότητα όλων των δημοτών! Έχουμε δείξει δείγματα γραφής από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου. Αφήσαμε, συνειδητά, πίσω τους διαχωρισμούς και τις διχαστικές λογικές του παρελθόντος. Και προχωρήσαμε όλοι μαζί! Δώσαμε βαρύτητα σε αυτά που μας ενώνουν, για να μπορέσουμε, σταδιακά, να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Σήμερα, πιο ώριμοι από ποτέ, θέτουμε τους εαυτούς μας ξανά στην ετυμηγορία της κάθε Αμαριώτισσας και του κάθε Αμαριώτη».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε, συνοπτικά, στα πεπραγμένα, το σχεδιασμό, αλλά και τις προτεραιότητες της παράταξής του για την επόμενη πενταετία. Σημειώνοντας, μεταξύ άλλων πως: «Τα τελευταία χρόνια συμπορευτήκαμε σε μια πλούσια αυτοδιοικητική διαδρομή. Με συνέπεια, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, υπηρετώντας το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης με διαφάνεια, χρηστή διαχείριση, δικαιοσύνη και αποτελεσματικότητα. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, με τους οικονομικούς περιορισμούς των Μνημονίων, την πανδημία και την συνεχιζόμενη ενεργειακή κρίση, ο Δήμος μας άλλαξε, εξελίχθηκε και αναβαθμίστηκε. Η Νέα Πορεία που επικαλεστήκαμε το 2014, είναι πλέον μετρήσιμη και αποτυπώνεται στον πλήρη και τεκμηριωμένο απολογισμό και προγραμματισμό, που παρουσιάσαμε αναλυτικά σε αυτή την προεκλογική περίοδο και είναι διαθέσιμος σε όλους μέσα από την σελίδα amarineaporeia.gr».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Μουρτζανός, ανέφερε πως: «Η ώρα της κρίσης όλων όσων ασχολούμαστε με τα κοινά έφτασε. Έφτασε η στιγμή, που πρέπει να αποφασίσουμε, με υπευθυνότητα και χωρίς ουτοπίες, την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει ο τόπος τα επόμενα πέντε χρόνια και την ομάδα που θα πρέπει να βρίσκεται στο «τιμόνι» του Δήμου. Η νίκη της παράταξής μας αποτελεί τη μόνη ρεαλιστική εγγύηση προς αυτή την κατεύθυνση. Σας καλώ, λοιπόν, να μας εμπιστευθείτε, να συνεργαστούμε ξανά, όλοι μαζί, ενωμένοι, πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα την επόμενη πενταετία»