ΒΙΝΤΕΟ

Νέο απολαυστικό βίντεο από τη γιαγιά του Ημιμαραθωνίου Κρήτης!

Η αγαπημένη γιαγιά Ελένη επιστρέφει με νέο viral video! 

Aυτή τη φορά όχι για να μας καλέσει να τρέξουμε στοv Hμιμαραθώνιο Κρήτης αλλά για να μας δείξει πως μπορούμε να παίξουμε στο κινητό μας παιχνίδια και να βοηθήσουμε στην ανακαίνιση δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. 

Με τα άπταιστα αγγλικά της μας προτείνει να κάνουμε νταουλού το απλικέισο , να μπούμε στην ομάδα ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ (ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης) , να παίξουμε και να προσφέρουμε.

Για τα κοπέλια  είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα!

Η Ομάδα Προσφοράς του ΟΠΑΠ είναι μια εφαρμογή που εσύ παίζεις και ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία».

Όσο εσύ παίζεις στις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής, συγκεντρώνεις πόντους, που ο ΟΠΑΠ μετατρέπει σε πραγματική επένδυση στο έργο της ανακαίνισης των Παιδιατρικών Νοσοκομείων.

➖Η Γιαγιά Ελένη βοήθησε για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων. Βοήθησε κι εσύ!⬇️Κατέβασε το απλικέισον : https://bit.ly/2CE9ay4 μπες στην ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης ➡️ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ⬅️ Για τα κοπέλια είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα και μαζί συμβάλλουμε στη συνέχιση της ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού». Και όλα αυτά με 3 απλά βήματα! Μάθε τα πάντα για την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» εδώ: https://www.opapcsr.gr/omada-prosforas#KOYZΟΥΛΟΙ #omadaprosforas #miaomada #opapcsr #cretehalfmarathon

Posted by Ημιμαραθώνιος Κρήτης • Crete Half Marathon on Wednesday, October 17, 2018