ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Παντελής Σπυριδάκης άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του στο Best Magazine

ο παντελής σπυριδάκης μιλάει στο bestΑποστασιοποιημένος και “εντός έδρας” ο δημοσιογράφος Παντελής Σπυριδάκης …άνοιξε το σπίτι του και την καρδιά του στο Best Magazine και τον Στέλιο Κουνδουράκη.

Ξεκίνησε τη σεζόν ανάποδα… Αυτή την φορά δεν πήρε ο ίδιος συνέντευξη , αλλά κάθισε απέναντι από τον Στέλιο Κουνδουράκη και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη με μεσημεριανό menu…που είχε από όλα!

Από την θέση του ραδιοφωνικού παραγωγού στον Ήχο fm Ρεθύμνου , την μετακόμιση του από τα Χανιά στο αγαπημένο του χωριό , την Πηγή & το κόλλημα του Gelamou.gr έπιασε κουβέντα για την μεγάλη αγάπη : τις καλές τηλεοπτικές παραγωγές.

Και για τα εξώφυλλα – συνεντεύξεις με τα αφιερώματα που κάνει στο περιοδικό Go Hania.

Και δεν άφησε τίποτα …μίλησε για την καλή εποχή της κρητικής τηλεόρασης, την Αντιγόνη Ανδρεάκη & την Ανδριανή Αγγελιδάκη. Έκανε flash back στην συνέντευξη με τον Goran Bregovic, στον κρητικό τηλεμαραθώνιο που συνδέθηκε απευθείας με την Ρούλα Κορομηλά και το Μega.

Παραδέχθηκε ότι εχθρούς δεν έκανε , αλλά ανθρώπους με τους οποίους έχει μεγάλες διαφωνίες!

Κι όλα αυτά έγιναν στο χωριό Πηγή κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού (τι πρωτότυπο) τραπεζιού. Το menu περιλάμβανε ανθούς & αμπελόφυλλα , κρητική γραβιέρα , ντάκο με ντομάτες από το περιβόλι και Πηγιανό κουνελάκι λαδορίγανη. Επιδόρπιο – γιαουρτάκι με σπιτικό γλυκό βύσσινο.

Μίλησε για τα μετέωρα τηλεοπτικά βήματα …που σήμερα – εν μέσω εκλογών – συζητά.

Μοιράστηκε τα τωρινά μηνύματα των τηλεθεατών…(η πιο φανατική ακόμα και σήμερα από το Ηράκλειο κάθε μεσημέρι τον “ξεματιάζει”)

Αλλά πέρα από τις όμορφες πλευρές… είπε για τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες που έχει. Έκανε τον απολογισμό & με φρέσκια διάθεση από τις πρόσφατες διακοπές, προσδιόρισε τα όνειρά του για το… προσγειωμένο αλλά πάντα αισιόδοξο μέλλον.

Kυκλοφορεί ελεύθερος …στο τεύχος Σεπτεμβρίου Best Magazine!