ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο θερινός κινηματογράφος «Αστέρια» αποχαιρετισε το καλοκαίρι

«Αντίο ένα ακόμα καλοκαίρι» είπε με ανακοίνωση του ο θερινός κινηματογράφος «Αστέρια»:

«Περάσαμε ένα δύσκολο κινηματογραφικό καλοκαίρι μέσα από ειδικές συνθήκες, που όμως ήταν πολύ δυνατό και κινηματογραφικά πλούσιο και έδωσε σε όλους όμορφες εικόνες, συγκίνηση με ιστορίες που αγγίζουν την ψυχή και την καρδιά και καταγράφονται βαθιά μέσα μας, περιπέτειες που προσφέρουν ταξίδι στο θέαμα, κωμωδίες που έδωσαν γέλιο και όμορφες εικόνες σε μικρούς και μεγάλους. Στον καταπράσινο κήπο των «ΑΣΤΕΡΙΩΝ» μέσα από τη μεγάλη οθόνη ζήσαμε ώρες φυγής από την καθημερινότητα, δυνατές στιγμές και συναισθήματα.

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη σας για ένα ακόμα καλοκαίρι. Η παρουσία σας στη δύσκολη αυτή πρωτόγνωρη συγκυρία με ειδικά πρωτόκολλα (λόγω covid που τηρήθηκαν και σας ευχαριστούμε από καρδιάς γιατί μείναμε ασφαλείς), μας έδωσε το μήνυμα πως ο κινηματογράφος και το θερινό σινεμά παραμένει μία αγαπημένη επιλογή στη βραδινή σας έξοδο.

Ανανεώνουμε το θερινό σινέ ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι του 2022. Μέχρι τότε, υγεία και πολύ δύναμη.

Προσεχώς θα βρισκόμαστε στη χειμερινή μας αίθουσα τον κιν/φο «ΑΠΟΛΛΩΝ».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΟ ΑΣΦΑΛΗ ΧΕΙΜΩΝΑ…

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνεργάτες μας, από όλους τους κλάδους, καθώς και όλα τα ΜΜΕ, site & blogs, που στήριξαν και φέτος το θερινό Σινέ «ΑΣΤΕΡΙΑ» με αναφορές τους στις προβαλλόμενες ταινίες».