ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Παραλήρημα του Κωνσταντίνου Τζούμα: “Οι γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών”!

Σε μια αδιανόητη τοποθέτηση προχώρησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας, σχολιάζοντας την σεξιστική τοποθέτηση του Μητροπολίτη Κοζάνης που διέκοψε τη λειτουργία και είπε στις γυναίκες “να σταματήσουν να μιλούν”, ενώ την ίδια ώρα ρώτησε τους άνδρες “πώς τις αντέχουν”.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μητροπολίτη, υποστηρίζοντας χωρίς καμία απολύτως ντροπή ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στο γεγονός ότι οι γυναίκες «μιλούν ακατάπαυστα»!

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είπε χαρακτηριστικά.

To Twitter γέμισε αναρτήσεις με έντονες αντιδράσεις κατά των δηλώσεων του Τζούμα. «Μάθαμε ξαφνικά ότι οι γυναικοκτονίες οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών. Κι εμείς νομίζαμε ότι οφείλονται στο ότι οι άντρες θεωρούν τις γυναίκες κτήμα τους και δεν ανέχονται την απόρριψη, άρα γι’αυτό τις σκοτώνουν» είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια που αναρτήθηκαν…